A ona co rentgena w oczach miała?amalfi ja nawet pregnyl dostałam, bez monitoringu hahaha ;-) taka miałam "super" ginkę ,że bez usg wiedziała,że mi nie pekł pęcherzyk
reklama
amalfi
Fanka BB :)
magda to chyba nie byla ginka tylko wrozka jakas!!!! Czy jasnowidz czy cos takiego. Dla mnie to glupota jest!!! Po co pregnyl dawac jak np ci pekl wczesniej!!! To co ci mialo po tym pregnylu peknac?? Mi pekl dwa razy bez pregnylu a dwa razy dopiero po
Ty no prawie kochana jak Bóg XDAsia, USG RTG i nawet betę by Ci zmierzyła bez badań
Smacznego Pao :-) Ja zjadłam 3 kiełbaski białe z sosem cygańskim, jestem normalnie obżarta -)
dagne
Fanka BB :)
A ja dla odmiany nie mam apetytu... coś niewyraźnie się czuję. Być może fasolka daje o sobie znać
Basati8
Wierzę, że się wkońcu uda
Jeśli chodz o mnie, to wierze że może tym razem sie uda... Wyluzowałam troche, nie nakręcam się... jestem dziwnie spokojna o ten cykl. Jeśli sie nie uda... to bedzie nastepny.
:-) Mój M. narazie jest dzielny... ciekawe kiedy mi powie ze niema siły hehehhehe
:-) Mój M. narazie jest dzielny... ciekawe kiedy mi powie ze niema siły hehehhehe
Magda cisza bo te nabardziej aktywne zaciązyły i ucichło troche...nowe dziewczyny gdzies posiało i tak jakos ....ja i ty się nie staramy...wiesz jak to jest...watek potrzebuje nowych fasolek...bo wszystkieinne tematy oprócz głownego...
ja siedze juz 5 dzien bez pracy od zwolnienia i juz chcem do pracy,nie zeby m się nudziła bo mnóstwo rzeczy do roboty...ale jednak praca nakręca...
ja siedze juz 5 dzien bez pracy od zwolnienia i juz chcem do pracy,nie zeby m się nudziła bo mnóstwo rzeczy do roboty...ale jednak praca nakręca...
reklama
Podziel się: