reklama
....Ael, a może ja bym skorzystała z usług tego "spermodawcy" hahahahaha :-)
Wtedy Cię wydziedziczę z roli pierwszej internetowej cioci mojego dzieciątka...
Palnęłaś jak łysy grzywką o kant kuli...
dagne
Fanka BB :)
Ja też jestem, ale jakoś mi nie całkiem za dobrze. Usiadłam nad bransoletką Doni i mi się pokręciło w głowie, więc na chwilę się położyłam. Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że troszkę mi zaczął wystawać brzuszek to raczej nie tłuszczyk, bo już kiedyś miałam mały wałek i wiem jak by wyglądał ale cieszę się, że pomalutku dzidzia daje o sobie znak tak czy siak nie uspokoję się tak do końca, póki nie wyjdę szczęśliwa z gabinetu Gina.
Ejj a mineralna nie miała po weekendzie majowym do ginekologa iść na usg?
Ejj a mineralna nie miała po weekendzie majowym do ginekologa iść na usg?
dagne
Magda przecież mój jest kwietniowy
Mdłościami chyba bym tego nie nazwała... chociaż nigdy mdłości nie miałam więc nawet nie wiem jak się wtedy czuje człowiek ;p ale zaparcia tak - mam, od jakichś 2 dni. I te zawroty, ale oczywiście kocham te symptomy, bo tak jak napisałaś Ael, to dobry znak
Mdłościami chyba bym tego nie nazwała... chociaż nigdy mdłości nie miałam więc nawet nie wiem jak się wtedy czuje człowiek ;p ale zaparcia tak - mam, od jakichś 2 dni. I te zawroty, ale oczywiście kocham te symptomy, bo tak jak napisałaś Ael, to dobry znak
dagne
Hahahahah niech żyje spostrzegawczość !
reklama
Cześć
Magda ja zdecydowałam że tą dietę Dukana bądź jakąś inną dietę zastosuję za miesiąc-jak mi się nie uda w tym miesiącu zafasolkowac.
Już się o to pytałam ale nikt nie odpisał więc się powtórzę: dziś mam 40 dc i nie mam @ robiam 2 tesy i 2 wyszły negatywne. Idę do gina w poniedzilek i chę aby dał mi coś na wyregulowanie @ (np. luteina) czy myślicie że koleś przepisze mi coś czy powinnien najpierw wysłać mnie na jakieś badania a jeśli tak to jakie? (kurcze chcę mu coś zacząć sugerować bo chodzę na NFZ i trzeba walczyć o swoje :-))
Magda ja zdecydowałam że tą dietę Dukana bądź jakąś inną dietę zastosuję za miesiąc-jak mi się nie uda w tym miesiącu zafasolkowac.
Już się o to pytałam ale nikt nie odpisał więc się powtórzę: dziś mam 40 dc i nie mam @ robiam 2 tesy i 2 wyszły negatywne. Idę do gina w poniedzilek i chę aby dał mi coś na wyregulowanie @ (np. luteina) czy myślicie że koleś przepisze mi coś czy powinnien najpierw wysłać mnie na jakieś badania a jeśli tak to jakie? (kurcze chcę mu coś zacząć sugerować bo chodzę na NFZ i trzeba walczyć o swoje :-))
Podziel się: