reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Soglam no potrzebuje potrzebuje, na mnie nie mają co liczyć :-D chłopa brak :-D

Ael, a może ja bym skorzystała z usług tego "spermodawcy" hahahahaha :-)

reklama
żartowałam przecież :-D

wiecie co ta Dieta Dukana nie dla mnie :-D nie jem słodyczy już jakiś dłuższy czas.. a od wczoraj mam taka ochotę,że szok :-D

Ja też jestem, ale jakoś mi nie całkiem za dobrze. Usiadłam nad bransoletką Doni i mi się pokręciło w głowie, więc na chwilę się położyłam. Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że troszkę mi zaczął wystawać brzuszek :) to raczej nie tłuszczyk, bo już kiedyś miałam mały wałek i wiem jak by wyglądał :) ale cieszę się, że pomalutku dzidzia daje o sobie znak :) tak czy siak nie uspokoję się tak do końca, póki nie wyjdę szczęśliwa z gabinetu Gina.
Ejj a mineralna nie miała po weekendzie majowym do ginekologa iść na usg?

Dagne mogę Cię jedynie pocieszyć, że jeśli masz te mdłości i niewyraźnie się czujesz to dzidzia dobrze się rozwija :-)
A mój mnie teraz molestuje, zaślinia i masuje brzuch ehhh....

Magda :p przecież mój jest kwietniowy :D
Mdłościami chyba bym tego nie nazwała... chociaż nigdy mdłości nie miałam więc nawet nie wiem jak się wtedy czuje człowiek ;p ale zaparcia tak - mam, od jakichś 2 dni. I te zawroty, ale oczywiście kocham te symptomy, bo tak jak napisałaś Ael, to dobry znak :)

Tak teraz zauważyłam,że Ty i mineralna zaciążyłyście ;-) to teraz pewnie któraś w majówkę poszalała i będzie niespodzianka :-p

reklama
Cześć
Magda ja zdecydowałam że tą dietę Dukana bądź jakąś inną dietę zastosuję za miesiąc-jak mi się nie uda w tym miesiącu zafasolkowac.

Już się o to pytałam ale nikt nie odpisał więc się powtórzę: dziś mam 40 dc i nie mam @ robiam 2 tesy i 2 wyszły negatywne. Idę do gina w poniedzilek i chę aby dał mi coś na wyregulowanie @ (np. luteina) czy myślicie że koleś przepisze mi coś czy powinnien najpierw wysłać mnie na jakieś badania a jeśli tak to jakie? (kurcze chcę mu coś zacząć sugerować bo chodzę na NFZ i trzeba walczyć o swoje :-))

Do góry