reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Soglam no potrzebuje potrzebuje, na mnie nie mają co liczyć :-D chłopa brak :-D

Ael, a może ja bym skorzystała z usług tego "spermodawcy" hahahahaha :-)

reklama
żartowałam przecież :-D

wiecie co ta Dieta Dukana nie dla mnie :-D nie jem słodyczy już jakiś dłuższy czas.. a od wczoraj mam taka ochotę,że szok :-D

Ja też jestem, ale jakoś mi nie całkiem za dobrze. Usiadłam nad bransoletką Doni i mi się pokręciło w głowie, więc na chwilę się położyłam. Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że troszkę mi zaczął wystawać brzuszek :) to raczej nie tłuszczyk, bo już kiedyś miałam mały wałek i wiem jak by wyglądał :) ale cieszę się, że pomalutku dzidzia daje o sobie znak :) tak czy siak nie uspokoję się tak do końca, póki nie wyjdę szczęśliwa z gabinetu Gina.
Ejj a mineralna nie miała po weekendzie majowym do ginekologa iść na usg?

Dagne mogę Cię jedynie pocieszyć, że jeśli masz te mdłości i niewyraźnie się czujesz to dzidzia dobrze się rozwija :-)
A mój mnie teraz molestuje, zaślinia i masuje brzuch ehhh....

Magda :p przecież mój jest kwietniowy :D
Mdłościami chyba bym tego nie nazwała... chociaż nigdy mdłości nie miałam więc nawet nie wiem jak się wtedy czuje człowiek ;p ale zaparcia tak - mam, od jakichś 2 dni. I te zawroty, ale oczywiście kocham te symptomy, bo tak jak napisałaś Ael, to dobry znak :)

Tak teraz zauważyłam,że Ty i mineralna zaciążyłyście ;-) to teraz pewnie któraś w majówkę poszalała i będzie niespodzianka :-p

reklama
Cześć
Magda ja zdecydowałam że tą dietę Dukana bądź jakąś inną dietę zastosuję za miesiąc-jak mi się nie uda w tym miesiącu zafasolkowac.

Już się o to pytałam ale nikt nie odpisał więc się powtórzę: dziś mam 40 dc i nie mam @ robiam 2 tesy i 2 wyszły negatywne. Idę do gina w poniedzilek i chę aby dał mi coś na wyregulowanie @ (np. luteina) czy myślicie że koleś przepisze mi coś czy powinnien najpierw wysłać mnie na jakieś badania a jeśli tak to jakie? (kurcze chcę mu coś zacząć sugerować bo chodzę na NFZ i trzeba walczyć o swoje :-))

Do góry