reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ehh widzę ze rozbierzność w cenie za betę dość spora...no ale pewnie co kraj to obyczaj :) dziewczyny cieszcie się tymi mdłościami-musicie czuć że w ciązy jesteście...potem one miną i przyjdą ruchy dziecka...ale macie fajnie!!!

reklama
Ja za betę płaciłam 40...
Mineralna, zanim wstaniesz zjedz sucharka, czy kromkę suchego chleba. No i kisiel. Ael mi poradziła i jest niezastąpiony.

a czemu coś suchego? tak z ciekawości?

Narobiłas mi ochoty na kisiel tym postem chyba sie ubiore i zajdę do sklepu :) bo mój to dopiero o 15 wróci ;/

Atom, wierz mi, nie wiesz co mówisz odnośnie cieszenia się mdłościami. Mam je cały dzień, raz mniejsze raz większe, a wieczorem jest tak źle, że leżę i płaczę.... I nie pomaga, że to dla dziecka

Mineralna, nie wiem, czemu suche, ale pomaga. Ja teraz mam krakersy przy łóżku

ehh widzę ze rozbierzność w cenie za betę dość spora...no ale pewnie co kraj to obyczaj :) dziewczyny cieszcie się tymi mdłościami-musicie czuć że w ciązy jesteście...potem one miną i przyjdą ruchy dziecka...ale macie fajnie!!!

Kochana cieszymy sie ale nie miłe to uczucie :) Mama jak była ze mną w ciazy to miała zero mdłości :)

Dagne moja mama tez nie miała ze mna mdłości a ja mam i to okropne ale teraz jest w ciązy i miała

Silmiriel: narobiła mi ochoty i nadziei że może ciut sie poprawic ide do sklepu po coś suchegoi kisiel :)

zW/ 15 MINUT

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja dziś lenię się w łóżku :-) u mnie ładna pogoda ;-) maj się zaczął, czekamy na majową fasolkę :-D

pok - a ja mam romans do ciebie jakie masz u siebie testy najczulsze bo ja mam jakies digital z taka buska co sie usmiechaja w marketach wcale i potem sa jakies ich tam i ogolnie 3 rodzaje ale nie ma czulosci ani nic na nich napisane jaki bys mi doradzila?? moze jest jakis ktory mamy obie i sa dobre ??

reklama
Tragiczzny był ten spacer do tego sklepu no ale mam to czego szukałam...w czwartek zapytam :) ja też sie lenie

doczekacie sie fasolki

Do góry