reklama
Witajcie laseczki....Widze ze duzo Was sie leni dzis tak jak i ja....Dzis mam wolne i wczoraj tez miałam ale za to w przyszła niedziele i sobote ide do pracy.
Około 15 maja ma przyjsc @ jak nie przyjdzie to bede testowac,lepiej jak by jej nie było bo jest nie mile widzianym gosciem:-)
Widze ze kwiecien to mc bez fasolkowy?!
Około 15 maja ma przyjsc @ jak nie przyjdzie to bede testowac,lepiej jak by jej nie było bo jest nie mile widzianym gosciem:-)
Widze ze kwiecien to mc bez fasolkowy?!
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Dzień dobry dziewczynki, ja tylko na chwilkę wpadłam Was poczytać (bo otem nie dam rady nadrobić) a muszę niestety iść robić obiad... :/
Mineralna ja dobrze zrozumiałam???? Twoja mama też jest teraz w ciąży????
Mineralna ja dobrze zrozumiałam???? Twoja mama też jest teraz w ciąży????
Atom, wierz mi, nie wiesz co mówisz odnośnie cieszenia się mdłościami. Mam je cały dzień, raz mniejsze raz większe, a wieczorem jest tak źle, że leżę i płaczę.... I nie pomaga, że to dla dziecka
Mineralna, nie wiem, czemu suche, ale pomaga. Ja teraz mam krakersy przy łóżku
Kochana cieszymy sie ale nie miłe to uczucie Mama jak była ze mną w ciazy to miała zero mdłości
Dagne moja mama tez nie miała ze mna mdłości a ja mam i to okropne ale teraz jest w ciązy i miała
Ja w poprzedniej ciązy nie miałam mdłości ani wymiotów i po poronieniu przeczytałam gdzieś taki artykuł, że wśród kobiet u których doszło do poronienia u znacznie większej części zauważa się, że nie miały takich objawów jak mdłości i wymioty dlatego moja pokręcona psychika jest pod tym względem wyczulona i ja podczas kolejnej ciąży będę z utęsknieniem wyczekiwać na wymioty. Oczywiście nie chcę tym tekstem nikogo nastraszyć bo znam mase kobiet które bez wymiotów donosiły śliczne i zdrowe dzieciątka.
dotka no mam nadzieje że szybciej niż później się doczekamy...trzymam &&&&&
ja dziś mam 38dc i od wczoraj zaczeły boleć mnie (.)(.) więc chyba @ się zbliża
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: