reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziewczyny, a jakie macie/miałyście te testy? mówię Wam, kupujcie te z czułością 10 :) dużo słyszałam, że te 25/20 nie wychodzą, albo wychodzą po 1-2 tygodniach od daty przewidywanej @. Ja robiłam 10 Aconu, 2 razy, 1-w pt, drugi w sobotę, a potem z ciekawości kupiłam w rossmanie 25, nie pamiętam firmy, chyba jakaś niszowa bo 6zł wyszedł i praktycznie nie widac było 2 krechy w poniedziałkowa beta ponad 600 wyszła, także nie zawsze te 25 są dobre :)
Trzymam za Was kciuki :) &&&
A u mnie w przychodni, gdzie teoretycznie powinno być taniej -przy szpitalu zoz- było 34zł, a w prywatnej przychodni Medyk- 18zł. I też wynik szybko- po 2 godz w pon, a w środę po 2,5godz :)

Ostatnia edycja:
reklama
hehe jeszcze nie ide mam zamiar dzis isc do gina i moze namowie go aby dal mi skierowanie na bete no chyba ze powie ze @ jest w drodze i lada moment mnie zaleje hehhee

mineralna- kochana dasz rade mdlosci i reszta powinny minac a jesli chodzi o zawroty glowy to moja siostra pila sobie cienka kawe z mlekiem bo zawroty glowy w ciazy pojawiaja sie od cisnienia oslabienia przez nudnosci maly apetyt lub jego zupelny brak (jesli chodzi o ta kawe to moja siora nigdy jej nie lubila ale w ciazy to rano on ja ratowala) chociaz na inne moze dzialac odwrotnie i na wymioty nosic

dagne chyba masz race ja kupilam w aptece kolo mojego bloku tes z czułością 20 ale nie pamietam jakiej firmy (tylko 1 rodzaj testu mieli) bo z nerw wywaliłam to zaraz do śmieci :)

Ja też wyliczałam owulacje id przezywałam zero spontanicznego seksu i lipa a jak odpuściłąm sobie za niecałe dwa tygodnie badanie i okazało sie że jestem w 4/5 tygodniu teraz to będzie w połowie 6 tygodnia tak mysle ale w czwartek sie dowiem konkretnie bo idę na wizyte może serduszko słychać będzie :)

Ja za betę płaciłam 40...
Mineralna, zanim wstaniesz zjedz sucharka, czy kromkę suchego chleba. No i kisiel. Ael mi poradziła i jest niezastąpiony.

reklama
Ach, Mineralna przegapiłam Twoje mdłości!- dasz radę :)
Ja jeszcze nie mam, może nie będę mieć, jak moja mama ze mną :) ale za to wymęczyło ją podczas porodu hehe:) za to zdażają mi się zawroty głowy - ale jem sporo, mam takie uczucie głodu co jakiś czas i przegryzam wtedy coś małego :) i mam takie małe przeczucie, że to będzie dziewczynka :) nie wiem czemu, ale tak myślę :)

Do góry