reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hejoo!

U nas w Oleśnicy zlot woja jest, na rynku stoją bojowe maszyny a po nich skaczą hordy dzieciaków XD
Rozdają grochówkę wojskową za darmo, ale mojemu kochanemu odechciało się jak zobaczył kilometrową kolejkę XD

Jezu ja drugi dzień bez hydroxyzyny!!!!!! Zero mdłości!!!! Ja piernicze!!!!!

Mineralna suche dlatego, bo dłużej żujesz, w taki sposób oszukujesz rozum, że jesz ciągle jesz, ale tak nie robisz tylko długo przeżuwasz. Tak jakoś lepiej mi było jak brałam dupkę od ciemnego razowego chleba pełnoziarnistego.
Kisiel to raz, że rozgrzewa Twój żołądek, dwa coś glutkowatego zajmuje żołądek od nundości no i trzy, kisiel działa osłonowo, więc jak Ci się rzygnie a zjesz potem kisiel nie będzie tak piekło.
No ale pamiętać ważne! - najlepiej zaraz po obudzeniu, jeszcze nie czując mdłości, spróbować w łóżku coś zjeść, ja dodatkowo popijałam odstaną z wieczora herbatą. Żołądek to nie jest skomplikowana maszyna, szybko można dojść do tego jak mu dogodzić :-)

Pok kochana choć wytulę Cię mocno, przytulę do moich wielkich ciążowych piersi, od razu będzie Ci lepiej :*

reklama
Aelreda: dziękuję za wywiad napewno sie przyda :) jem kisiel jest mi o wiele lepiej spróbuje jutro rano zrobic tak jak mówiłaś zobaczymy :)

reklama
Do góry