reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć Laseczki :) !!!

Pok sorki, że tak pytam bo nie jestem tu na tyle długo i może nie doczytałam ale czy zastanawiałaś się (skoro już długo się stracie) nad inseminacją??? Dziś wchodziłam na Twoją stronkę z informacjami dla starających się i muszę Ci podziękować bo kawał dobrej roboty tam odwaliłaś. Zaczne mierzyć temeraturkę od następnego cyklu. :)

Dziś mam zamiar wybrać się do gina (tylko nie wiem czy nie ma wolnego) aby mnie zbadał bo mam problem z pęcherzem no i nie przychodzi @ a na tescie 1 kreska :(. Kurcze teraż staram się nie nakręać ale taką mam chyba naturę i zawsze sobie coś wmówię bo: kreska kontrolna wyszła u mnie bardzo blada a wydaje mi się, że powinna być mocna...tak więc liczę na cud i wadliwy test....ehhh nadzieja umiera ostatnia

Ja tam mam dom testów uraz pierwszy pozytywny ale blada kreska byla za kilka dni zrobilamm ujemny potem zrobilam zaś pozytywny wieć postanowiłam iśc na badanie bety i wyszło że jestem w ciązy i za dwa dni zrobiłam i sie zwiekszyła dwukrotnie.

Ohhh kobitki te pierwsze trzy miesiące będą cięzkie mdli mnie codziennie jak leże jest ok ale jak wstane kreci mi sie w głowie mam uczucie jakbym za chwile miała wymiotować tragedia, jak chciałam zjęść jogurt to mnie cofneło

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no tak mineralna pamietam jak to u ciebie bylo ale ja np. mam takiego stresa ze nawet sikacza sie boje zrobic :zawstydzona/y:
moj mezus wlasnie poszedl mi test kupic ale nadal nie wiem czy sie odwaze dzis czy do jutra wytrzymam

mineralna ale mnie 1 kreska kontrolna wyszła blada a 2-giej nie było :(

kasia też trzymam za nas wszystkie mocno &&&&&&&&&

15 zł beta ale 2 zł doliczali mi za pobranie krwi i do max 2 godz miałam wynik pierwszy miałąm 406.2 a jak za dwa dni drugi robiłam to czekałam półtorej godziny w labolatorium :) i wzrosło i wtedy sie uspokoiłam

ja sie bałam że długo będe czekac na dzidzie bo 16 marca tabletki odłozyłam i byłam pewna że conajmniej z kilka miesiecy ale nastepnej juz miesiaczki nie było :)

Będzie dobrze trzymam &&&&&& razem z moim narzeczonym dzidziusiem i kotem

aha to małopłąciłaś mnie się wydaje. Kurcze poczekam na to co powie gin...no chyba, że nie ma go dzis w pracy to jeszcze po głowie chodzi mi drugi test...no ale nie wiem

reklama
Do góry