reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam w nocy spac nie mogę przytulaskow nie bylo bo zmęczony ale za to z rodzinka wzielo nas na wspominki i ogladalismy wszystkie zdjecia rodzzine i rodzice jak byli mlodzi i do tego maz z tesciami wypili no a rano idzie do pracy wiec śpi jak zabity. a ja ani troche zmeczona....dziekuje wszystkim za milr slowa ze mi ladnie z dzieckiem:-)

No to dobranoc muszę jakoś zasnąć bo i tak was nie ma milych snow:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry wszystkim ;-)

Ja się nareszcie wyspałam, nie pamiętak kiedy do 9 spałam :-)

pok, ja też tam widzę bladą kreskę ;-) ale nic mówić nie będę :-)

u mnie cicho, ale chyba bez zdziwienia z Waszej strony :-)

Jejku Pok jaka sytuacja dzis? melduj !!! jejku ale super byloby gdyby Ci sie udalo :)
Pao dzieki za przepisanie na 1 czerwca, moze bede miala prezent na dzien dziecka hehe :p oczywiscie jak nam sie uda w plodne zobaczyc choc teraz to ja juz sama nie wiem kiedy plodne mam bo ostatnio sie przesunelo i sie nie wstrzelilismy eh A dzis mam juz 2dc i mnie zalewa !!!

Wczoraj upieklam jeszcze babke bardzo waniliowa i wilgotna z przepisu kolezanki, wyszla pyszna, podziele sie z Wami, wpadajcie na kawke :)

Zobacz załącznik 350260

Jestem 5 dni po @ i czekam na dni płodne :( Z mężem staramy się o pierwszego dzidziusia od 2 lat :( Póki co nie wychodzi :( Trzymajcie kciuki :*:( Słyszałam, że kwas foliowy jest dobry?

no to melduje, ze test jeszcze nie robilam i chyba nie bede (poranne siku wciaz jeszcze w pecherzu!), bo temp spadla :(
do bani to wszystko. niepotrzebnie sie nakrecalam. teraz tylko smutek zostanie.

Astra - staracie sie od dwoch lat i Ty nie wiesz co to kwas foliowy!? kwas foliowy nie pomaga zajsc w ciaze, nalezy go brac, zeby dziecko nie mialo powaznych uszkodzen ukladu nerwowego. Trzymam kciuki, zeby tym razem Wam sie udalo!

Pok spadek duyz_ jak nie duyz to o nicyzm nie musi swiadcyzc.
A jaki masy test teray innz od tego co robilas_ y jaka cyuloscia_

Astra witaj i yostan y nami, w kupie sila musimz sie wspierac :)

pok : Nie brałam wcześniej nigdy żadnych tabletek, gdyż mój gin tak powiedział :/ Oczywiscie go zmieniłam .. Są jakieś tabletki czy coś, aby łatwiej zajść w ciąże?

dotka85 : Dziekuję za wsparcie :) Oby się udało tym razem .. Ale tracę nadzieję :(

reklama
Astra a robiliscie jakies badania w ciagu tych 2 lat? macie jakies problemy? napisz co wiecej o sobie ile macie lat :)

Do góry