reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

matko jaka pogoda za oknem ... pada i nawet nie chce mi się dziś z domu chętnie bym przeleżała w łóżeczku cały dzień :-) jak tam u Was weekend mija ?

reklama
Witajcie kobitki :)

pogoda straszna tak samo jak moje samopoczucie

astra trzymamy z narzeczonym &&&&&& wraz z nasza fasolką :)

hej dziewczyny niedzielnie

We Wrocławiu przepiękne słoneczko i cieplusio,bezchmurnie...a zapowiadali burze i deszcze ,oby nie przyszły...:)

Astra witam wsród straczek,o badaniach,wspomagaczach mozesz duzo poczytac sa nawet osobne fora gdzie dziewczyny zdradzają co i jak no i stronka stworzona przez pok (link w dole jej wiadomości),obys szybko zaskoczyła:)

Pok jesli tempka nie spadła do tej z I fazy to jest przeciez nadzieja babo...jak trzymasz siku to zrób testa dla swietego
spokoju,jak i tak chcesz się martwic...a ja trzymam mocno kciuki i tak..

mineral a czemu takie straszne te twoje samopoczucie...hormoni dają się we znaki,handra niedzielna czy co??

przesyłam promyczki słońca do tych u których niepogoda...zmykam robic sniadanko dla mojego spiocha...:)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny niedzielnie

We Wrocławiu przepiękne słoneczko i cieplusio,bezchmurnie...a zapowiadali burze i deszcze ,oby nie przyszły...:)

Astra witam wsród straczek,o badaniach,wspomagaczach mozesz duzo poczytac sa nawet osobne fora gdzie dziewczyny zdradzają co i jak no i stronka stworzona przez pok (link w dole jej wiadomości),obys szybko zaskoczyła:)

Pok jesli tempka nie spadła do tej z I fazy to jest przeciez nadzieja babo...jak trzymasz siku to zrób testa dla swietego
spokoju,jak i tak chcesz się martwic...a ja trzymam mocno kciuki i tak..

mineral a czemu takie straszne te twoje samopoczucie...hormoni dają się we znaki,handra niedzielna czy co??

przesyłam promyczki słońca do tych u których niepogoda...zmykam robic sniadanko dla mojego spiocha...:)

nie spałam całą noc wymioty, gorączka ból brzucha tragedia jakaś w dodatku ta pogoda nie mam ochoty nigdzie wychodzic ale moi rodzice maja poznać mame mojego a ja sie fatalnie czuję a głupio mi powiedziec że nie mam siły iśc itd

Dotka pomieszały się litery na klawiaturze? Zamiast y jest z i na odwrót? Pamiętaj jak coś takiego będzie to prawy alt+prawy ctrl+shift prawy ta kombinacja razy dwa i wróci wszystko do normy :-)

W Oleśnicy też ładna pogoda (w końcu niedaleko Wro) chociaż nie obraziłabym się za burzę i trochę deszczu :-D

no to faktycznie nie ciekawie:/ nie najlepsza dzien na takie wizyty...trzymaj się dzielnie i oby wszystko szybko przeszło:)

Mineralna ciążowe mdłości? Spróbuj jednak coś zjeść, bo pusty żołądek przy mdłościach to bardzo niedobra kombinacja. Kawałek chleba, albo skórka chleba, ciepła nie gorąca herbata z cytryną albo mój niezastąpiony kisiel. Musisz zjeść by te mdłości odrobinę minęły.

Mineralna ciążowe mdłości? Spróbuj jednak coś zjeść, bo pusty żołądek przy mdłościach to bardzo niedobra kombinacja. Kawałek chleba, albo skórka chleba, ciepła nie gorąca herbata z cytryną albo mój niezastąpiony kisiel. Musisz zjeść by te mdłości odrobinę minęły.

o 7 rano wszystko wrócio do normy zjadłam bułke z pomidorem, szklanke soku i troche mizerki, ale źle sie czuje nie wyspana jestem od 1 w nocy do 7 nie spałam

reklama
o 7 rano wszystko wrócio do normy zjadłam bułke z pomidorem, szklanke soku i troche mizerki, ale źle sie czuje nie wyspana jestem od 1 w nocy do 7 nie spałam
Dasz kochanie radę. Tak się dzieje z naszym organizmem, że gdy człowiek niewyspany, ciało wytwarza dodatkowe pokłady energii, adrenalinki, więc za jakiś czas w towarzystwie odrobinę się obudzisz :-)
Jak możesz kawkę, to taką słabą z mlekiem sobie strzel :-)

Do góry