reklama
Ekhmmm....taaaadzięki Ael
Cieszę się, że myślisz tak, jak ja i sprowadzasz mnie na ziemie
A Ty nigdzie nie pojechałaś ze swoim na ten weekend? To ja myślałam, że będę tu sama to będę mogła sobie na was wszystkie popsioczyć XD
To dawaj popsioczymy razem na te nasze dziewczynkimozesz psioczyc - udam, ze nie widze
przede wszystkim glupie sa, ze ich nie ma - jak tak mozna. zapisac sie na forum, dolaczyc do watku a potem w sobote wieczorem sobie gdzies pojsc? naprawde nieodpowiedzialne zachowanie. Ja to jeszcze ale Ciebie- ciężarną tak zostawić!? Oburzające!
malami2010
Fanka BB :)
A ja tez tutaj jestem,ale własnie TZ wraca z pracy,więc też spadam.Dobrej nocki życzę
No właśnie!! Kto to myślał by w sobotę wieczorem gdzieś wychodzić!!! A kto pranie zrobi?! A kto posprząta!? A kto obiad zrobi?! A kto męża/narzeczonego/chłopaka wykorzysta?! A kto będzie zachodził w ciążę?!!!!?!?!
TOŻ TO normalnie szook!
Nieładnie!!
Zostawiły Ciebie biedulkę po cioteczka jeszcze czerwonym cadilaciem nie zajechała i mnie bo nie mam kogo męczyć swoimi boleściami?!
No kto to pomyślał!? Kompletnie brak wychowania normalnie?!?! Mamusia nie mówiła, że trzeba być przy koleżankach i pocieszać?!?!?!
No normalnie nawet moje dzieciątko się zezłościło na internetowe cioteczki.
Ale wiesz Pok moje dzieciątko powiedziało mi do ucha, że bardzo Cię kocha :-)
TOŻ TO normalnie szook!
Nieładnie!!
Zostawiły Ciebie biedulkę po cioteczka jeszcze czerwonym cadilaciem nie zajechała i mnie bo nie mam kogo męczyć swoimi boleściami?!
No kto to pomyślał!? Kompletnie brak wychowania normalnie?!?! Mamusia nie mówiła, że trzeba być przy koleżankach i pocieszać?!?!?!
No normalnie nawet moje dzieciątko się zezłościło na internetowe cioteczki.
Ale wiesz Pok moje dzieciątko powiedziało mi do ucha, że bardzo Cię kocha :-)
Ael - bo mi sie lezka zakreci poglaszcz fasolke czule ode mnie!
a ja dzis sobie z reki odkroilam kawalek skory... nie duza powierzchnia ale gleboka dziura... i juz myslalam, ze jest ok. chcialam zmienic opatrunek a tam sie gaza wklila w rane kompletnie i jak oderwalam to sie rozbabralo i znow krwawi na potege. kurna. a w tak durnym miejscu sobie to zrobilam, ze musze miec obandazowana reke, zeby sie opatrunek trzymal, bo plastra w tym miejscu przylepic sie nie da.
kurcze.
a ja dzis sobie z reki odkroilam kawalek skory... nie duza powierzchnia ale gleboka dziura... i juz myslalam, ze jest ok. chcialam zmienic opatrunek a tam sie gaza wklila w rane kompletnie i jak oderwalam to sie rozbabralo i znow krwawi na potege. kurna. a w tak durnym miejscu sobie to zrobilam, ze musze miec obandazowana reke, zeby sie opatrunek trzymal, bo plastra w tym miejscu przylepic sie nie da.
kurcze.
Pok, dzieciątko pogłaskane, a Ty jak się załatwiłaś?
Żeby oderwać ogólnie zalepiony opatrunek, najlepiej rozcieńcz wodę utlenioną z letnią wodą i na gaziku, waciku mocz w tym roztworze a potem wymocz opatrunek w miejscu przyklejenia i powolutku będzie się odklejać.
A żeby się nie zaklejało lepiej zastosować kremy czy maści takie odkażające do ran np Tribiotic bo to tłuste jest a w dodatku odkarzające.
Żeby oderwać ogólnie zalepiony opatrunek, najlepiej rozcieńcz wodę utlenioną z letnią wodą i na gaziku, waciku mocz w tym roztworze a potem wymocz opatrunek w miejscu przyklejenia i powolutku będzie się odklejać.
A żeby się nie zaklejało lepiej zastosować kremy czy maści takie odkażające do ran np Tribiotic bo to tłuste jest a w dodatku odkarzające.
reklama
no pojade jutro do apteki i niech cos dadza...
lece spac Ael. zasypiam na siedzaco.
cycki chyba zaczely odpuszczac, wiec @ jutro lub w poniedzialek ale... mam w domu 3 testy to jak jutro nie zapomne, to moze dla rozrywki sikne. matko co ta nadzieja *^*&%^%$^$ z czlowiekiem robi.
buziaki i do jutra!
lece spac Ael. zasypiam na siedzaco.
cycki chyba zaczely odpuszczac, wiec @ jutro lub w poniedzialek ale... mam w domu 3 testy to jak jutro nie zapomne, to moze dla rozrywki sikne. matko co ta nadzieja *^*&%^%$^$ z czlowiekiem robi.
buziaki i do jutra!
Podziel się: