reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan dodawanie zdjęcia tutaj na forum jest bardzo proste. Jak włączasz okno prostej odpowiedzi, nad edytorem tekstu masz pasek narzędzi, kolor czcionki, kursywa, pogrubienie etc. Za buźką żółtą i obrazkiem kuli ziemskiej jest mały obrazek zdjęcia. Klikasz właśnie w to i pokazuje Cie się uploader, klikasz "wybierz plik(i)" wybierasz zdjęcie z komputera, akceptujesz, na uploaderze pokazuje Ci się nazwa tego zdjęcia, więc poniżej klikasz "wgraj plik(i)" i takowe zdjęcie ładuje się na forum, uploader sam się wyłącza a zdjęcie pojawia się pod tekstem :-)

Poza tym ja dziś umieram ze śmiechu z mojego faceta. Zachowuje się tak jakby miał dziś dostać @, więc jak na coś się wkurza jak przekrwiona babka to ja tarzam się ze śmiechu XD

reklama
a ja cały dzień wybiegałam psy, byłam na obiedzie i zobaczyłam wynik meczu jaki M. rozgrywał i zbladłam.. szkoda gadać..

@ nadal brak.

Atan rzeczywiście Ci fajnie z małym :-)

Ostatnia edycja:
Magd.a Dziękuję :-) a on tak zle rozgrywał czy tak ladnie wyglądał? bo nie wiem czemu zbladłaś???;-) a z @ to rożnie bywa ja w tym miesiącu miałam zadziwiająca terminowo ale malo i bez bólu jak nigdy ;-) a 2 dni po zakończeniu miałam plodny śluz wiec niewiem ale jeszcze przytulasek nie bylo moze beda dzisiaj albo jutro zobaczymy :-)

Ostatnia edycja:
Atan wyglada jakby byl Twoj :)
Pao
wpisz mnie na 1 czerwca
Malami
ja tez mialam brudzenia ktore swiadczyly by o zekomej implantacji a tak nie bylo, czassem to moga byc plamienia poowulacyjne alebo czort wie skad :)

U mnie dzis 1 dc, zalalo mnie dzis, boli brzuch i umieram :/
ide sie ratowac lodami waniliowymi z polewa wisniowa mmmmmm

Atan jak Ci pasuje maleńkie dzieciątko :-) Ślicznie

Dotka kochana na dolegliwości ciotkowe! - MIÓD! Autentycznie

Madziu czyli ma się rozumieć, że jednak próbujecie jeszcze raz?

taki fatalny mecz chlopcy zagrali ;-)

Asia na razie nie próbujemy ;-) jestem bardziej zaaferowana psem niż ewentualnym powrotem :-p

Cześć dziewczyny. Kurcze taka ładna pogoda a ja z moim T nigdzie nie jedziemy bo on pomaga swojej mamie w remoncie :confused2:. Dziś jest mój 36 dc i zrobiłam test.... 1 kreska :-( kurcze no a tak w głębi serca liczyłam że się uda...Chyba zacznę lepiej dbać o siebie i męża. Jak myślicie czy facet też powinnien łykać kwas foliowy albo jakieś witaminy?

P.S. Podziwiam i serdecznie pozdrawiam starczki zdługim stażem i trzymam &&&&&&&

a i jeszcze jedno czy zapalinie pęcherza może mieć wpływ na @??? kurcze muszę iść do gina w poniedziałek tylko nie wiem czy przyjmuje. Najgorsze jest to, że nie boli mnie brzuch ani nic zero objawów zbliżającej się @

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewczyny!! :-)

Ależ sie dzisiaj obłowiłam byłam na zakupach kupiłam sobie wreszcie swoje upragnione spodnie brydżesy :tak: i taki super kombinezon tylko wiece taki letni super!!

A dzisiaj już czuje symptomy zbliżającej się @ eh..czyli w tym cyklu nici z fasoli niestety..ile to jeszcze potrwa ?? Mam już dość tego czekania z reguły jestem niecierpliwą osobą i lubię mjieć wszystko od razu ale niestety w tej kwesti nic nie dam rady zrobić aby to przyspieszyć..

Atom z reguły ilu dniowe masz cykle?? wydaje mi się że jak byś była zafasolkowana to test by już pokazał chociąz bledziocha..myśle że powinnaś do ginka iść bo sie coś tam poprzestawiało..Oczywiście ja nie jestem lekarzem a może jednak fasola się tam gdzieś skryła w twoim brzuszku czego Ci życze z całego mojego serducha!! :)

reklama
Atom a ilu dniowe cykle masz? Może jeszcze warto poczekać, a zapalenie pęcherza nie ma wpływu na okres, ewentualnie infekcja ale samej pochwy. Poza tym wiesz, no zdarzyć się może totalnie bezobjawowa @. Ciesz się póki możesz :-D

Madziu a ja na to - SRUTUTUTU MAJTKI Z DRUTU!!!! Zaaferowani psem jak wspólnym dzieckiem...ehhh....i ile Ci tłumaczyć mam, że zanim się uspokoisz to wy prędzej do siebie wrócicie :p Ale ja to ciotkowa wiedźma jestem :p

Do góry