reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja tez nigdzie nie jadę jedynie u rodzicow zostałam bo wczoraj urodzinki siostry 30 te a dzisiaj michał ma wolne ale pomaga tacie w burzeniu ściany bo remont pralni na biuro nieruchomości :-) a jutro pracuje i po jutrze tez wiec niema jak jechac a ja mam wolne wiec bede sie obijać :-)
Dziękuję za mile slowa ze jak mój jerzy chciałabym moze jakieś fluidki mi dał jak go trzymałam :-D zobaczymy :-) a teraz ide na słoneczko do zobaczenia pózniej:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ael dzięki za rade, ale zjadlam lody i troche czekolady milka z ciasteczkami i mi praiwe przeszlo juz hehe slodkie dobrze mi zawsze robi :)

Atom
a dlugo sie staracie? jak tak to moze warto armie meza przebadac, wtedy bedzie wiadomo czy potrzebuje witamin czy nie

kurcze cykle od ostatniego pól roku mam nieregularne ale średnio w granicach 28-32 dni. Teraz staramy się 3 m-c więc chyba jeszcze nie jest tak żle...9 m-cy temu zaszłam w ciąże w 2 cyklu (więc szybko) ale poroniłam. Kurcze może te problemy wynikają ze złego wyłyżeczkowania???? ehhh już nie wiem co mam myśleć wkręcam sobie jakieś dziwne teorie. Pojdę do gina i zobacze co powie.

A najlepsze jest to, że ciągle staram siebie tak podświadomie pocieszać i wmawiam sobie że to był wadliwy test ponieważ ta pierwsza kreska kontrolna była dość blada dopiero po 2 godzinach jak spojrzałam była mocniejsza ale przez piersze 5 min blada. Hehehe wiem że jestem pokręcona ale postaram się zasugerować ginowi aby wysłał mniena bete no chyba ze swoim fachowym oczkiem stwierdzi definitywnie ze to nie fasolka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Atomwrzuc zdjecie testa jak masz to ocenimy

No i wczorajsze moje dzielo zrobione dla mamy na 26 maja, do srodka chce wlozyc pieczatke, chce jej wyrobic nowa do pracy bo ma taka stara na tusz i mowila ze by jej sie przydala :) Do tego kupie komplet kieliczkow na wysokiej nozce do szampana bo mowila ze jej sie takie marza i juz bede miala prezencik :)

Zobacz załącznik 350147

Rany ale sie pogoda skiełbasiła..grzmi strasznie będzie burza jak nie wiem co a ja siedze sobie sama bo mój luby na mecz pojechał..głowa mnie boli, brzuch ćmi @ murowana..

Hejka:)

Malami nie smutkuj sie ja tex tak miałam raz...ale nie chciałam ci odbierac nadzei po prostu...przy 28dniwoych cykach w 30dc zrobiłam test i druga taka bladziocha była ledwo widoczna,@ brak wiec powtórzyłam 32dc i juz tylko jedna krecha była a 33dc dostałam@,mogło to byc niepoprawne zagnieżdżenie po prostu tzw ciąża biochemiczna,a przypomne ze w kazdym cyklu zdrowa,płodna pra ma 40% szans na prawidłowe zagnieżdżenie...wiec głowa do góry i radośnie się przytulać:)
ja mimo ze się nie staram to pomarudziłam wczoraj mojejmu ze ostatnio unika seksiku i od razu podziałałao bo rano jak się za mnie zabrał to po godzinie skonczylismy przytulaski...wiec dzionek się pieknie zaczął i weekend cały:)

Dzięki.Juz mi lepiej:) Poszłam do fryzjera,zaraz nakładam sobie farbę i odrazu lepiej.Pocieszam sie że jeżeli doszło faktycznie do zapłodniena tylko dalej sie nie powiodło to są jeszcze szanse dla Nas że się uda :tak:A kiedy..pewnie wtedy jak sie nie bede tego spodziewała :-DPrzesyłam wszystkim dużo uśmiechu i ~~~~~~~~

hej dziewczynki :)

co nowego? jakies fasole są!? przydalyby sie!

ja czekam na @. powinna byc dzis ale ostatnio sie opoznila, wiec moze byc tez jutro albo i w poniedzialek. kij ja wie. :) nie zmierzylam dzis rano temp, wiec nie wiem kiedy zawita. do wczoraj temp zamiast spadac rosla a dzis nie mam pojecia.
zrobilam test z supermarketu (obiecalam sobie nigdy go nie kupic wiecej, bo w miejscu drugiej kreski jest zawsze bezbarwna linia). dzis nie byla bezbarwna tylko lekko rozowa ale to przeciez niemozliwe przy negatywnej becie :) wiec sobie dzis pije i pale jak gdyby nigdy. jedyne co mnie trapi, to ze cycki bola niemilosiernie rano i wieczorem i tak jak zawsze moglam do 3 w nocy czytac ksiazke, wstac o 8 i spokojnie zyc to teraz o 23 jestem juz trup - przesilenie! :)
tylko sie teraz nie nakrecajcie, bo zawsze jak sie forum nakrecalo dostawalam @ :) teraz na stowe dostane, wiec sie sama nie nakrecam ale z drugiej strony kij wie.

buziam

reklama
hej dziewczynki :)

co nowego? jakies fasole są!? przydalyby sie!

ja czekam na @. powinna byc dzis ale ostatnio sie opoznila, wiec moze byc tez jutro albo i w poniedzialek. kij ja wie. :) nie zmierzylam dzis rano temp, wiec nie wiem kiedy zawita. do wczoraj temp zamiast spadac rosla a dzis nie mam pojecia.
zrobilam test z supermarketu (obiecalam sobie nigdy go nie kupic wiecej, bo w miejscu drugiej kreski jest zawsze bezbarwna linia). dzis nie byla bezbarwna tylko lekko rozowa ale to przeciez niemozliwe przy negatywnej becie :) wiec sobie dzis pije i pale jak gdyby nigdy. jedyne co mnie trapi, to ze cycki bola niemilosiernie rano i wieczorem i tak jak zawsze moglam do 3 w nocy czytac ksiazke, wstac o 8 i spokojnie zyc to teraz o 23 jestem juz trup - przesilenie! :)
tylko sie teraz nie nakrecajcie, bo zawsze jak sie forum nakrecalo dostawalam @ :) teraz na stowe dostane, wiec sie sama nie nakrecam ale z drugiej strony kij wie.

buziam
No to ja będę oryginalna Pok i Cię pocieszę, tak będzie wredna czerwona małpa.... lepiej?

Do góry