reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam :-)
moja siostra robila urodzinki i skonczyly sie przed 3.00 i czytałam was nie umiem jeszcze tak kazdej pomoc odpisac ale sie naucze :-) obiecuję co do tego testu czekamy i trzymam kciuki ze bedza II napewno i fasoleczka jest :-) i bedzie wszystko dobrze moja mama miala tez tak i dlatego nie wiedziala ze jest w ciazy bo plamienia miala w dniu spodziewanej miesiączki.
Aelreda brzuszek wiekszy i podobno gdy mrosnie brzusio na dole na poczatku mocniej to bedzie chlop a gdy do góry bardziej to dziewczynka tak miala moja bratowa ;-)
dagne a co do koralików to zdolniacha z ciebie !!! i tez sie odezwe jutro w sprawie niebiesko białych :-D cały komplecik :-D
Miłej nocy i owocnej nocy :-):zawstydzona/y:

Hejo :) chyba się wyspałam, chociaż obudził mnie mąż aromatem kawy przy łóżku :) jak wczoraj pisałam jedziemy do mojej mamy i będziemy sadzić co nieco a potem zrobimy grilla, bo mój stary ma urodzinki :)
Kurcze, ta nasza Ael, to jednak jest motor pozytywny:)
Atan, nie ma sprawy, tylko jeszcze mam na "liście" Donię :) wiesz, nie jestem jeszcze taka szybka hehe:) zwłaszcza jak ostatnio prawie cały dzień przespałam :)
Życzę Wam laseczki udanej soboty :) do wieczora :)

Cześć dziewczyny :-) ja wstałam już dawno dawno temu, bo M. pojechał na mecz, a ja psa wzięłam jego ;-) i bestia mi spać nie dała już :-D

ja jutro na grilla idę do siebie na działkę :-)

Hej dziewuszki.
Zrobiłam rano test i lipa, do tego przyszła ta:wściekła/y: @.Trochę złapałam dołka, bo naprawde wydawało mi sie ze tym razem sie udało,szczegolnie ze miałam te plamienia w 22 dc i myslalam ze to ta sławetna implantacja zarodka.No i tak sobie mysle , ze moze i była, ale nie wszystko poszło ok i przyszła @.

witajcie w ta piekna sobote :-)
troszke was zaniedbalam ostatnio ale wyjezdzalam a wczoraj to latalam pol dnia z mezusiem za kreacja bo dzis na wesele idziemy :rofl2:
w mooim cyklu jakies dziwne rzeczy sie dzieja...dzis 37 dc jutro powinna przyjsc @ ale brzuch wogole nie boli a co najdziwniejsze wczoraj i przedwczoraj mialam mega-plodny sluz :szok: nie wiem o co chodzi...

witajcie w ta piekna sobote :-)
troszke was zaniedbalam ostatnio ale wyjezdzalam a wczoraj to latalam pol dnia z mezusiem za kreacja bo dzis na wesele idziemy :rofl2:
w mooim cyklu jakies dziwne rzeczy sie dzieja...dzis 37 dc jutro powinna przyjsc @ ale brzuch wogole nie boli a co najdziwniejsze wczoraj i przedwczoraj mialam mega-plodny sluz :szok: nie wiem o co chodzi...

Tak mi się wydaje,ze przez te nasze staranka to cykle wariują, mimo ze kiedyś były wzorcowe.

w ten sloneczny dzionek zyczę miłego dzionka i wypoczynku wszystkim :-) a opowiem wam historyjkę wczoraj jak siostra mialoa urodzinki byla jej koolezanka z 2 miesięcznym jerzym :-) i ona sie baała i nie umiala zbytnio wziasc na rece a jest starsza o 6 lat a ja wzielam i ona na to wchodzi do kuchni gdzie trzymałam malego wow ty idealnie go trzymasz ty umiesz i jak ci z nim ładnie :-D a nikt w domu nie wie ze sie staramy z męzulkiem :-Djak sie naucze dodawqac zdjecia to dodam :-)

reklama
Hejka:)

Malami nie smutkuj sie ja tex tak miałam raz...ale nie chciałam ci odbierac nadzei po prostu...przy 28dniwoych cykach w 30dc zrobiłam test i druga taka bladziocha była ledwo widoczna,@ brak wiec powtórzyłam 32dc i juz tylko jedna krecha była a 33dc dostałam@,mogło to byc niepoprawne zagnieżdżenie po prostu tzw ciąża biochemiczna,a przypomne ze w kazdym cyklu zdrowa,płodna pra ma 40% szans na prawidłowe zagnieżdżenie...wiec głowa do góry i radośnie się przytulać:)
ja mimo ze się nie staram to pomarudziłam wczoraj mojejmu ze ostatnio unika seksiku i od razu podziałałao bo rano jak się za mnie zabrał to po godzinie skonczylismy przytulaski...wiec dzionek się pieknie zaczął i weekend cały:)

Do góry