reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dagne wysłałam Ci priva :-)
Kobietki ja się dopakowuję i lecę spać o 4 rano ruszamy :szok: Miłego weekendu życzę wszystkim, owulującym owocnych przytulanek, testującym II kreseczek :-) Mam nadzieję, że nie napiszecie za dużo żebym w środę nie musiała czytać od rana do wieczora ;-)
Najgorsze jest to, że czuję się dokładnie jak na @, a to jeszcze co najmniej tydzień czasu :baffled: Nie wiem co się ze mną dzieje.

reklama
Mam nadzieję, że nie napiszecie za dużo żebym w środę nie musiała czytać od rana do wieczora ;-)
Oj kochana w cuda wierzysz? :-D
Wystarczy, że zostanie kilka kobietek, wolne dni i szalej duszo z weną po pijaku XD

Ty się tam nie nasłuch uj na razie w swój organizm tylko sobie wypoczywaj, żeby fasolka Twoja w spokoju mogła się zagnieździć!

Właśnie od wczoraj tak wieczorami mnie kuje, ciągnie. Mam nadzieję, że to właśnie brzuszek się przygotowuje :) w ciągu dnia mam dość sporo śluzu i latam co chwilę sprawdzać, czy nie plamie itp. Panikara jakich mało :)
Dobranoc jeszcze raz i dziękuję Ci za odp:)
A co do tych smaków lay's to trawię tylko greckie tipiti :)

No i narobiłyście mi apetytu na czipsy-jutro sobie kupię :)

Uciekam, buziaki do środy kobietki-ale będę tęskniła za Wami, jak ja wytrzymam bez Was tyle dni.....:-( papa :happy2:

Właśnie od wczoraj tak wieczorami mnie kuje, ciągnie. Mam nadzieję, że to właśnie brzuszek się przygotowuje :) w ciągu dnia mam dość sporo śluzu i latam co chwilę sprawdzać, czy nie plamie itp. Panikara jakich mało :)
No to ja miałam podobnie, też dużo śluzu, też wrażenie jakbym @ miała dostać, ale w sumie nawet się nie zorientowałam kiedy te bóle minęły, a jak już są to przechodzą niezauważone. Jest dobrze dagne :-)
Nasze dzieciaczki chcą żyć i zobaczymy je za kilka miesięcy :-)

I masz racje to hptiti jest najlepsze, chociaż kabanosowych jeszcze nie próbowałam :-)

A ja sobie właśnie zrobiłam zdjęcia brzuszka i chciałam porównać z poprzednimi, które robiłam tydzień temu i powiem wam, że teraz to mój brzuszek wygląda na ciążowy :-D

Dagne spokojnej nocy, a Tobie Asiolku życzę miłego weekendu :-)

Ael to pokazuj zdjęcie brzucholka :-)
Asiol miłego, słonecznego i owocnego wyjazdu życzę ;-)
Ja jeszcze żadnych nie jadłam z tej serii chipsów
Już już pokazuje tylko przyciąć i rozjaśnić muszem :-D
A czipsy próbuj próbuj, dobre są :-), no ale jak mówię, te krewetki to i są słodkie i mają imbir którego w ciąży totalnie nie toleruje.

Proooszem, żeby nie było że obiecuje a obietnic nie dotrzymuje :p

Zobacz załącznik 349975

Ostatnio edytowane przez moderatora:

mnie od jakies godziny kuje ale tylko jak leże jak siedze to nie , zmarwiło mnie że temp mi spadła do 36,7 ale jak za pare minut zmierzyłam to 36.9. martwie sie troszke

mnie od jakies godziny kuje ale tylko jak leże jak siedze to nie , zmarwiło mnie że temp mi spadła do 36,7 ale jak za pare minut zmierzyłam to 36.9. martwie sie troszke
Oj kochane, no ale czego wy oczekujecie? Po prostu nasz organizm na początku musi ostro wziąć się do roboty i przygotować porządnie do dzieciątka. Więc będę kłucia, będą bóle, będzie zaniepokojenie, ale w tak wczesnej ciąży jak wasza, takie ciągnięcia czy kłucia lekkie są normalne.
Mineralna macica się po prostu przygotowuje do swojej roli. Z wielkości maleńkiej piłeczki nasza macica musi rozrosnąć się do wielkości średniej piłki plażowej, no więc naturalną rzeczą jest, że na początku kłuć będzie. Spoko loko, nie bój się kochana nic :-)

reklama
Do góry