reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

:-D:-D no to guma i miedzy drzwi haha ja dzis zwarjuje z jajnikami:/ normalnie mnie wala na kazda strone

Big to tylko zdrowka dla was uwazajcie na siebie i milego wypoczynku kochana. no juz teoja dzidzia coraz wieksza sie robi

reklama
No w końcu Was doczytała, dlatego nie lubię chodzić do pracy bo potem mam dużo czytania :p (pomijając to, że ogólnie jestem leniwa, nienawidzę wcześnie wstawać, nie lubię swojej pracy, a jak przychodzę to już nic mi się nie chce i nie mogę w pełni sprawdzić się jako Pani Domu :-D). A tak poza tym to teraz wchodzę na te nasze pięknie forum, cofam się do mojego ostatniego wczorajszego postu gdzie pisałam, że mój K skarży się, że go głowa boli i widzę, że pisałyście, że na ból głowy najlepsze jest bzyku bzyk i przypominam sobie jak mój chłop zaraz po przytulaniu stwierdził, że mu przeszło :-) aż mi się mordka uśmiechnęła :tak:
Magda.a podziwiam Twoją silną wolę :cool2:
Malami ja też myślę, że powinnaś zrobić jeszcze jeden test i jak najszybciej skontaktować się z lekarzem ale coś czuję, że to będzie fasolka...

Dzieki dziewczyny , robię testa jutro rano i zobacze co będzie.Zobaczę tez czy nie przekształci sie to poprostu w @ bo to tez mozliwe.Chociaz nigdy nie miewałam takiego śluzu przed @,poprostu przychodziła sobie bez zapowiedzi.:-D.Troche mnie uspokoiłyście.

hejka

malami koniecznie rob testa bo takie plamienia mogą nic nie znaczyc albo wrecz przeciwnie,wiec jak potwierdzisz dwie krechy na tescie to dzwon do ginka, tak ci radze,o na razie nie chce straszyc...

a gdzie wy wszystkie wyjezdzacie ..do tych tłumów??
no to bawcie się dobrze asiol i big...któras jeszcze jedzie??

NIESTETY MA BYC DESZCZOWO:no:

Ja też siedzę w domku:) tzn w niedzielę, pon i wt, a środę mam wolne od wykładowcy, a jutro za to jedziemy do mojej mamy na małego grilla i na działkę coś "dosadzić":) mieliśmy plany żeby wybrać się w Bieszczady, ale mój pracuje w pon a we wt ma kompanię honorową i tuptać będzie na rynku :)

haha one sobie pojada a m bedziemy pisac i pisac i na snie nadrobia hehe:-D;-) kurcze patrzylam sobie na testy ciazowe tutaj i wiecie co najczulsze sa tylko digital jakies i to 25:/ a myslalam ze beda lepsze:p ale za to wyniuchalam sobie testy owulacyjne 7 szt za 59 koron czyli tanie test ciazowy kosztuje od 199 -599 koron;/

reklama
Do góry