reklama
malami2010
Fanka BB :)
Malami, jak wyszla słaba kreska to na teście pisze, żeby powtórzyć następnego dnia, więc na co czekasz?
Planowałam zrobic test jutro rano.Chodzi mi raczej o to czy taki brazowy śluz to jakies zagrozenie dla ewentualnej ciazy??
Powtórz test, jeśli wyjdzie kreska druga, dzwoń do ginekologa i zapytaj co masz w takim przypadku zrobić. Jest to brązowy śluz, źle nie jest, ale nigdy nie wiadomo, gorzej jeśli pojawi się żywa czerwona krew.Planowałam zrobic test jutro rano.Chodzi mi raczej o to czy taki brazowy śluz to jakies zagrozenie dla ewentualnej ciazy??
Taki śluz może też znaczyć, że po prostu w tym czy wcześniejszym dniu mogłaś dostać @ ale jest ciąża.
S
Silmiriel
Gość
Ael ma rację, czasem kobiety mają "normalny" okres, bardziej plamienie w terminie i może to nie oznaczać nic złego, ale zrób testa. Bo lepiej dmuchać na zimne
magenta :)
Malami - zrob test jeszcze raz. zgadzam sie z AeIreda. A mnie dzis jajniki swiruja i normalnie czuje je od samego rana
AeI- a jak tam u ciebie zdrowko i samopoczucie?? w koncu to juz 14 tydzien ani sie obejrzysz i zaraz porodowka
AeI- a jak tam u ciebie zdrowko i samopoczucie?? w koncu to juz 14 tydzien ani sie obejrzysz i zaraz porodowka
A dziękować, dziękować dobrze. Drugi dzień bez mdłości :-) apetyt jak nigdy mi dopisuje, nawet dziś u ginki przytyło mi się w miesiąc 900 grAeI- a jak tam u ciebie zdrowko i samopoczucie?? w koncu to juz 14 tydzien ani sie obejrzysz i zaraz porodowka
No tylko ta infekcja pchwy....heh..... I z pewnością jak powiedziałam o braku mdłości to jutro będę je mieć
magenta :)
no mam nadzieje ze te mdlosci w koncu odpuscily na dobre infekcja u kobiet w ciazy to chyba czesto sie powtarza z tego co mi siora mowila ale nie jestem pewna nie chce sklamac oby juz do konca ciazy samopoczucie i zdrowko dopisywalo wam a ja mowie ze bedziesz miec syna jakos tak czuje wiec zgodze sie z twoim ukochanym
reklama
A ja sobie walnelam sesje u fryzjera i jestem ladna
Zaraz na zakupy i sie pakowac i jedziemy na 5 dni jupii.
Czy mowilam juz ze coraz czesciej czuje moje dzidzi? JEst to takiekosmiczne i fantastyczne uczucie, nie z tej ziemi!
Pozdrawiam Was dziewczynki!
Zaraz na zakupy i sie pakowac i jedziemy na 5 dni jupii.
Czy mowilam juz ze coraz czesciej czuje moje dzidzi? JEst to takiekosmiczne i fantastyczne uczucie, nie z tej ziemi!
Pozdrawiam Was dziewczynki!
Podziel się: