reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dagne ta trzecia dla mnie?? WOW - już nie mogę się jej doczekać, śliczna :-)
Dotka przykro mi, ale czekają Cię przyjemne przytulanki niedługo :-) Mam nadzieję, że w maju któraś z nas forumowiczek zaskoczy :tak:
Ja lecę sprzątać chatę i się pakować na wyjazd - będę Was pewnie podczytywała i odezwę się później :-)

reklama
Ael ja tam nie mam tv ale w radio komentują suknie,ze typowo królewska hehe i wiecej komentarza nie ma wiec sobie wyobrażam hehe:)

a piątek sliczny a ja szukam jakiegos omysłu na majówkę,wszedzie bedzie kupe ludzi wiec sie zastanawiam...nielubie takich eekendów bo to tylko sped ludzi wszedzie...dotychczas udawało mi się wybrac miejsca mało zaludnione i było super...mysle nawet nad 7 dniowym wygrzewaniem w egipcie...skoro nie mam pracy to trzeba skorzystac bo potem z urlopem pewnie kiepsko bedzie:/

a ja wam powiem ze dzisiaj mam 21dc i jakos takie objawy @ a przeciez jeszcze 7 dni co najmniej bo mam cykle 28 a ostatnio nawet 29 dniowe...cycki mnie juz bolą od wczoraj a zawsze i jakos podbrzusze tez,do tego mleczny sluz ciągle leci jak przed @ wiec chyba teraz cykl bedzie miał 25 dni jak nigdy w zyciu na to wygląda...ale pochrzaniło.
my luzujemy i się nie stramy a seks był tylko 10dc taki pełny wiec nie ma bata ze to fasola..ah te nasze organizmy na wiosnę tez szaleją:):)

Ostatnia edycja:
Soglam no to wierz mi, nie ma się czym aż tak zachwycać specjalnie. Jest w jakiś sposób ładna, ale no po prostu nie powalająca, a mogłabym nawet rzecz, że coś jej może brakować.
Ale podoba mi się materiał z jakiego zrobiono welon, taki lejący się a lubię takie materiały :-)

Asiol, tak dla Ciebie :) jeszcze o ile pamiętam, kolczyki, bo naszyjnik do tej masy perłowej zrobiłam :) także chyba całość?
A co do sukni Kate, to tylko góra ładna (mogli jej na cycki inaczej uszyć), ale po monarchach można było się spodziewać bufiastych wykończeń ;p :)
welon fakt- ładny i ten diadem:)

Dagne jesteś wielka, dziękuję :-)

a ja wam powiem ze dzisiaj mam 21dc i jakos takie objawy @ a przeciez jeszcze 7 dni co najmniej bo mam cykle 28 a ostatnio nawet 29 dniowe...cycki mnie juz bolą od wczoraj a zawsze i jakos podbrzusze tez,do tego mleczny sluz ciągle leci jak przed @ wiec chyba teraz cykl bedzie miał 25 dni jak nigdy w zyciu na to wygląda...ale pochrzaniło.
my luzujemy i się nie stramy a seks był tylko 10dc taki pełny wiec nie ma bata ze to fasola..ah te nasze organizmy na wiosnę tez szaleją:):)
Ja też mam jakiś dziwny ten cykl...owulkę miałam książkowo w 14 dniu(a mam cykle ok.30-32 dniowe), wczoraj wieczorem zaczęły mnie pobolewać (.)(.), dzisiaj to już bolą jak cholera, śluz jakiś niewielki dziś się pojawił na chwilę, wysypało mnie na twarzy(jak nigdy na tak długo przed @). Martwię się, bo od czasu gdy mi spadła prolaktyna nie miałam kłopotów z bólem cycuchów, a teraz je wyraźnie czuję :-(Może znowu mi hormony szaleją:confused:Albo po tym HSG mi się coś poprzestawiało...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja mam dzisiaj smieszny dzionek w pracy...nie dość że połowę dnia spędziłam na ogrodzie kosząc trawkę to zadzwonił do mnie koleś (podobno w jakims radiu pracuje) i zarzyczył sobie etykiety z zadrukiem . Dla niegrzecznych kierowców. Przesłał mi plik z jpg. i dopiskiem "mam nadzieje że Pani nie uraziłem" uśmiałam sie!

hej laski nareszcie was nadrobilam i sie na spokojnie rozsiadlam po robocie szybkie zakupy i do domku dluzsza trasa troszke bo penteltog (na polskie pociag) mial awarie i czeklam 30 min zanim minie trafik :p masakra no ale coz. porobilam swoje i bylam u klientki i wyobrazcie sobie miala synka 1,5 roczku biegal ciagle za mna i mnie gonil hehe i ciagle chcial na rece a ja musialam swoje odbebnic i tak stracilam kolejne 20 min hehe ale slodziak. dzis wieczorkiem ide sobie z moim ukochanym na rybki :-) i mam ochote na swoje winko ktore stoi za szyba i na mnie patrzy juz chyba z 3 miesiace:p wypije lampke i padne hehe tak zadko pije ze pewnie mnie posklada hehe

Iwasku -bomba hehe no to naprawde ciekawe:p
A gdzies tam byla mowa o irladczykach slubach itp to wroce do wygladu szwedek one sa oblesne z makijazem czy bez na jedno kopyto naprawde kazda z nich blondynka maly biust chude albo grube i zero gustu jak by w domu luster nie mialy a maja:p i wyobrazcie sobie np szpilki i spodnie ''adidasa'' dresowe ( zupelnie jak hmm rozciagniete po starszym bracie ) do tego koszulki albo zamale albo eleganckie marynarki na to kurtki skurzane albo dzinsowe jakies kolorowe oczojebne szaliczki. ja poprostu z nich nie moge faceci to tak jak geje sie ubieraja polakow odrazu rozpoznasz bo sa zadbani to raz a dwa dobrze ubrani do pary wszystko. ale u nich nie ma czegos takiego jak stres zwisa im wszystko jak wygladaja czy maja kurde wlosy zrobione tak czy siak nikt na to nie zwraca uwagi ja bym mogla sobie w pizamie chodzic po ulicy i nikt by sie tym nie przejal

Ostatnia edycja:
Iwasek, dodałam z kolczykami :) o takie chodziło?
Czyli Asiol, jeszcze dziś mogę wysłać błyskotki? 2 bransoletki, naszyjnik, kolczyki -to wszystko?
Dziewczyny, zaczyna mnie znowu boleć głowa. Kurczę. A taka ładna pogoda.
Nie mam pomysłu na obiad i w ogóle zaczynam mieć chyba jakąś chandrę czy coś. Matko, ah te hormony! :D

dagne - na bol glowy najlepszym lekarstwem jest masarz:p powaga mi pomaga zawsze i bez zadnych tabsow. mam takie hmm nie pamietam jak to sie nazywa metalowe popierdulko do masazu glowy wyglada jak trzepaczka do jajek rozcieta:p kiedys w salonach fryzjerskich tym masarze robilam klientka a teraz sama z tego korzystam i jest mega wspaniale. Ja ostatnio tez nie mam pomyslu na obiad a cos za mna chodzi ostatnio kebab (baraninka frytki suroweczka mniam) ich kebab bardziej mi smakuje niz polski :p ale chyba dzis na obiad zrobie marchewke z groszkiem klopsy i duszone pyrki:p

reklama
Iwasek, dodałam z kolczykami :) o takie chodziło?
Czyli Asiol, jeszcze dziś mogę wysłać błyskotki? 2 bransoletki, naszyjnik, kolczyki -to wszystko?
Dziewczyny, zaczyna mnie znowu boleć głowa. Kurczę. A taka ładna pogoda.
Nie mam pomysłu na obiad i w ogóle zaczynam mieć chyba jakąś chandrę czy coś. Matko, ah te hormony! :D

Tak to było chyba wszystko :-)

Iwasku no niezła etykieta :-D

Do góry