reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Właśnie do dziś nie miałam pojęcia, że to będą transmitować ;p ja też chcę zobaczyć sukienkę :) ale reszta totalnie mnie nie obchodzi, medialny szum dla podniesienia oglądalności hehe :)
Zaraz wrzuce zdj na bloga, tak sie wczoraj zaparłam, że mam zrobione większość :) mam nadzieję, że spodoba Ci się Iwasku pierwsze dwie:) jak nie, to zrobię inne :) no i jeszcze kolczyki:) trzecia dla Asiołka:) o Doni cały czas myślę, już leży ten piasek pustyni tylko czekam na wenę :) hehe:)

reklama
aerleda uwierz mi ze irlandki tez sa brzydkie, a na zywo i nie ubrane i bez makijazu albo w nim zreszta wygladaja jeszcze gorzej hehheh!!!!

aerleda uwierz mi ze irlandki tez sa brzydkie, a na zywo i nie ubrane i bez makijazu albo w nim zreszta wygladaja jeszcze gorzej hehheh!!!!
No przecież wszystkie wyspiarki są brzydkie. Polki tylko ładne :-D

Edit: Jasiu Fasola też się pojawił XD, ale ma tak poważną minę jakby na pogrzeb co najmniej przyjechał XD

Ostatnia edycja:
Właśnie do dziś nie miałam pojęcia, że to będą transmitować ;p ja też chcę zobaczyć sukienkę :) ale reszta totalnie mnie nie obchodzi, medialny szum dla podniesienia oglądalności hehe :)
Zaraz wrzuce zdj na bloga, tak sie wczoraj zaparłam, że mam zrobione większość :) mam nadzieję, że spodoba Ci się Iwasku pierwsze dwie:) jak nie, to zrobię inne :) no i jeszcze kolczyki:) trzecia dla Asiołka:) o Doni cały czas myślę, już leży ten piasek pustyni tylko czekam na wenę :) hehe:)

Muuuuua :-) śliczności! Do tej ciemnej poprosze kolczyki dłuuugie na łańcuszku cy cuś ;-) A:e będe miała ładności hihi

HEj Ael, a ty jak wysyłałaś pocztą pita to normalnie adres urzędu i tyle?
Tak poleconym do urzędu i tyle :-), mam papierek, że nadałam pocztą gdyby pit się zgubił, a poleconym dojdzie dziś do urzędu. Wiesz nie za bardzo uśmiecha mi się jechać pół godziny do Wrocławia i stać w kilometrowych kolejkach w jednym z najbardziej obleganym urzędzie skarbowym we Wro.

reklama
No muszę się wypowiedzieć nt sukni.... przy odcięcu gorsetu i dołu to tak nabrali jej tego materiału plus halki, jakby dostała w biodrach kilkanaście dodatkowych kilogramów.... Poza tym te miseczki góry przy cyckach wyglądają tak jakby jej wybijały strasznie centymetrowe sutki.
Przynajmniej koronka, diadem i welon ładne.

Do góry