reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej kochane babeczki...

No nie da się nadrobic tych postów, trzeba było by wziąśc kartke i spisywac co u której .... hhehe.

Życze wam miłego dzionka, piszcie dużo co u was. :-)

Ja biorę intensywnie chłopa w obroty... zaczynają sie płodne!!! ;-) chyba!!!:-)

dotka85- napisz jak dzis?

Ostatnia edycja:
Jestem od Was uzależniona, chol**a no... Z płcią się wypchajcie, nie chcemy wiedzieć, chcemy niespodziankę. I nikt mnie nie wykopał, skąd to przypuszczenie? Humory baby w ciąży...
No..zmadrzała kobiałka. Ty nam tu takich "niespodzianek" nie funduj :-D

no w końcu pozostał jeden dzień do O więc to dobrze :-D
ja niestety w pracy nie mam dostępu do stron zewnętrznych, to chyba dobrze z jednej strony bo pewnie nic bym nie robiła tylko siedziała na forum :p

Dokładnie tak by było;-) Wiem z autopsji .

Fiona i Basati życzę owocnych przytulanek!!!

Mag to jak wszyscy Ci tak krakaja to niech wreszcie wykrakają to fasolkę!:-)

Dotka ciepłe miesiace sprzyjają poczęciom bo człowiek ma inne nastawienie . Jak mówi Hera do sierpnia się uda:tak:

Magduś 41 dni??? dłuuugo a normalnie jakie masz cykle?:confused:
Co do kolacji i jej kontynuacji ..brawo,jestem z CIebie dumna hihihihi

Ostatnia edycja:
Dotka to walczymy w przyszłym ;-)
Moja psiapsiuła miała będąc w ciąży jeden normalny okres,drugi już bardziej skąpy wieć @ to nie wszystko
;-)

Wczoraj grałam w nowym miejscu i spotkałam "starą " znajomą oczywiście kurtuazyjna wymiana zdań co tam, jak tam. Powiedziałam że się staramy a ona do mnie(bardzo prostolinijna kobietka) nic na siłe bo wszystko spie...lisz ! :-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:) jak tam kochane noc minęła??
Ja właśnie siedzę, popijam kawkę (yyy raczej lurę) ale czego się nie robi :D i oglądam ddtvn. EEj czy wy wiecie, że na 1 będzie od 10 transmisja ślubu Kate i Williama?! ja w szoku!

Jakoś mnie to nie rusza..wielkie zamieszanie. Może jestem ignorantką ale jakie to ma dla nas znaczenie? żadne więc..wole posiedzieć na słoneczku:-)

Dzień dobry:) jak tam kochane noc minęła??
Ja właśnie siedzę, popijam kawkę (yyy raczej lurę) ale czego się nie robi :D i oglądam ddtvn. EEj czy wy wiecie, że na 1 będzie od 10 transmisja ślubu Kate i Williama?! ja w szoku!
No ja przynajmniej wiem :p, ale oglądam na BBC Entertainment, ale kurczak głosu nie ma, mieli jakieś pół godziny temu problem z obrazem, a tez od pół godziny oglądam bez głosu :/

Ja chce zobaczyc tylko jej kiczowata kiecke i calej rodzinki tez i tyle mnie interesuje

magda juz iwasek pytala ile trwaly zwykle twoje cykle??????

reklama
Ja chce zobaczyc tylko jej kiczowata kiecke i calej rodzinki tez i tyle mnie interesuje
Bosssszzzeeeeee nie wierzę, jednak z nami cholercio piszesz :-D
No ja też ciekawa sukienki, a gości oglądam jak wchodzą do opactwa. Kurcze to opactwo ładne jest :-)
A paniusie oczywiście fifa fara, kapelusiki, pióreczka, ozdobniki i coś co dla mnie jest pomyłką, jednokolorowe stroje (wtf?!?!?!)
Przynajmniej panowie we frakach się godnie prezentują. Ale większość to typowi angole, te angielki to brzydkie niektóre jak ciemna noc. Jeszcze nie widziałam ładnej i młodej ale to chyba kwestia czasu...prawie 2 tys gości... masakra.

Do góry