reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej dziewczynki!!!
witam poswiatecznie :-) ja juz wczoraj wrocilam od rodzicow ale caly czas probuje was doczytac (oj ciezka sprawa ;-))
moze ktoras w akcie laski napisze mi w skrocie - nowe fasolki i inne rewelacje...pliiiis
ja czekam juz na @ bo powinna przyjsc w niedziele a jakos nie czuje zeby zechciala byc tak mila i ominac mnie :-( ale juz sie nastawiam pozytywnie na nastepny cykl

reklama
Witam dziewczyny :-)

Ja wczoraj dostałam bukiet kwiatów z uroczym liścikiem i tajemniczą kolację :-D M. prosił.. żebym na noc przyszła do niego, że lubi jak on rano wychodzi i widzi mnie śpiącą jeszcze w pościeli.. mimo tych wszystkich miłych słów, dostał buzi w policzek i życzenia słodkiej nocy ;-)

teraz siedzę ubrana bo zaraz jadę odebrać dziadka i wujka z lotniska :-)

Madziu to byla ta kolacja czy na tym buziaku sie skonczylo bo cos nie zajarzylam? :)

A u mnie dzis wieczorem albo jutro z rana bedzie @, brudzenia juz od dzis rana konkretne typowe dla @ wiec juz chyba wole normalnie dostawc @ kolejnym razem i sie nie ludzic :D jakos spokojnie to do mnie dotarlo wiec specjalnie zalu nie ma bo ciesze sie ze dzis piatek juz :D:D Czyli wszystko sie zgadza w 19dc TO wyszedl mi pozytywny czyli fl ok, czyli cykl ok

Pok mialas racje ze TO dobrze pokazal i ze to pewnie przesuniecie cyklu, ale wiesz jaki czlowiek jest zaraz sobie dorobi ideologie eh

wczoraj sobie zajecie znalazlam zeby nie myslec - zrobilam sobie puzderko na bizuterie :) dzis popoludniu porobie foty to sie pochwale :)

Fajnie ze dzis juz piateczek :)

dotka była kolacja po kolacji miał nadzieję,że pojedziemy do Niego, bo on lubi jak rano zostaję jeszcze w łóżku :-D jak on wychodzi do pracy ;-) na kolacji dostałam bukiet róż :-D w koszu :-) i przemiły liścik ;-) coś w stylu, że będzie walczył o ten związek dopóki starczy mu sił, a ja go napędzam do działania jak perpetum mobile :-D ,że mnie kocha ;-) bla bla bla ;-) typowe wyznanie zakochanego faceta ;-) fakt było to urocze, nie spodziewałam się ;-)

dotka mam nadzieję,że to nie @ jednak..

Magda no to fajnie ze sie stara, trzymaj go troche na dystans zeby ten romantyzm szybko mu sie nie skonczyl :)

To na pewno juz na @ ja jestem z tym pogodzona wiec luzz i nie piszcie ze przykro Wam, bo wiadomoze zawsze jest troche przykro, ale co nas nie zabije to nas wzmocni !

za tydzien w czwartek idę do ginka na odbior wyników cytologii.. to jak do tej pory nie dostanę to wtedy będziemy gadać..

od kilku dnii boli mnie sutek, i pod piersiami tam gdzie " druty" w miseczce podtrzymują biust..

reklama
Do góry