reklama
Amalfi w dole strony masz taki zielony pasek z dwoma wyborami do rozwinięcia i masz ustawienie graficzne albo BB to chłopiec, albo BB to dziewczyna albo BB dla telefonów. I właśnie dajesz na ustawienie dla telefonów i ta daa!!aerleda szukam i nie widze, wiecej szczegolow prosze, bo ja i komputery nie idziemy w parze, wez pod uwage ze jestem blondynka
Oj tam blondynka czy nie każda czasem głupia na swój sposób XD
No na telefonie to już nie będziesz miała problemów :-)Dzienks dziewczyny!!! Ja glupia zawsze jak chodzi o komputery, nawet nie wiecie jak sie nameczylam zeby tu zdjecia wstawiac, teraz troche to ulatwili widze, cale szczescie!!!
Ale cieszę się, że z Atan Ci pomogłyśmy :-)
O dżisyys jaki error? Normalnie chyba faktycznie komputery nie idą w parze z TobąNiekoniecznie bo jakis error mi tam wychodzi heheheh. Ale wazne ze pokazalyscie jak sie to robi, moze jutro sprobuje przed praca
Spróbuj zmienić jutro rano na kompie, a jeśli się nie uda, to na komórce. Na komórce powinno już ruszyć.
Nie używałam w komórce, wyłączyłam tylko avatary, sygnatury i wszelkie graficzne udogodnienia i śmigało :-)Jutro pogrzebie, moze w komorce mi wyjdzie, narazie jest error i juz. A ty zmienialas to, uzywasz telefonu do BB????
reklama
Podziel się: