reklama
magenta :)
Fanka BB :)
ha a mowilam ze madzia nam w ciazy jest juz zdjecia nam bedzie wstawiac swojego szczescia haha
Iwasku dziękuję, że pytasz. Dolegliwość nadal dokucza, na szczęście tylko jak dotykam. W ogóle to jakieś dziwne rzeczy się ze mną dzieją. Od czasu do czasu pobolewa mnie też druga pierś, ale zupełnie inaczej, tak jak na @ mnie bolały czasem zanim zaczęłam leczyć moją prolaktynę. Kurcze może znowu ta cholera podskoczyła i dlatego mnie pobolewająNo nic po weekendzie majowym i tak miałam iść na badanie kontrolne prl, przy okazji zrobię usg piersi i wszystko będzie jasne:-)Asiołku slonko powiedz jak się czujesz..jak dolegliwość. ???
Magda gratuluję szczeniaczka :-)
a ja w tym cyklu tylko 1 dzien bralam wiesiolka wiec pewnie cycochy dadza mi do wiwatu i pmsa na bank bede przechodzic jedyne co to licze tylko ze brzuszek nie bedzie bolal a tak to ten cykl w sumie normalny po za tym ze mam wiekszy pociag do przytulanek ale no coz. zadnych rewelacji raczej nie bedzie
S
Silmiriel
Gość
Chyba czas się pożegnać... Weszłam tu z myślą, że się będę starać, a już byłam w ciąży. Nie chcę Was zanudzać moją ciążą. Dziękuję za piękne chwile, ale jak to ze mną bywa, fora to dla mnie słomiany zapał. W chwili, gdy usunęłam suwaki myślałam już o usunięciu konta. Teraz poważniej się nad tym zastanawiam.
Życzę Wam wiele szczęścia i nadziei na Fasolkę, każda z Was się doczeka, bo każda jest fantastyczną kobietą.
Życzę Wam wiele szczęścia i nadziei na Fasolkę, każda z Was się doczeka, bo każda jest fantastyczną kobietą.
To ja trzymam kciuki Asiołku . Może to sa oznaki wielkiego szczęścia .. ;-)
U mnie jest o tyle dziwnie że w/g moich obserwacji
-owu miałam 18 (bolał mnie jajnik i tempka wzrosła)
czyli małpiszon powinien byc 2 ..ale nie bolą mnie (.)(.) ,mam od dwuch dni dziwny sluz którego nie miałam w zadnym wcześniejszym cyklu i już słowo daję nie wiem o co kaman. Pok zamęczam pytaniami...ale pozostaje czekać na wizyte u dziurologa i wyjaśnienie .
Fasolka to też raczej nie jest bo zero bolesności czy drażliwości sutków i itp.
Więc same dziwne dziwności ;-)
Sil no co Ty!!!! Żle Ci u nas????
U mnie jest o tyle dziwnie że w/g moich obserwacji
-owu miałam 18 (bolał mnie jajnik i tempka wzrosła)
czyli małpiszon powinien byc 2 ..ale nie bolą mnie (.)(.) ,mam od dwuch dni dziwny sluz którego nie miałam w zadnym wcześniejszym cyklu i już słowo daję nie wiem o co kaman. Pok zamęczam pytaniami...ale pozostaje czekać na wizyte u dziurologa i wyjaśnienie .
Fasolka to też raczej nie jest bo zero bolesności czy drażliwości sutków i itp.
Więc same dziwne dziwności ;-)
Sil no co Ty!!!! Żle Ci u nas????
Pyscek
:)
Chyba czas się pożegnać... Weszłam tu z myślą, że się będę starać, a już byłam w ciąży. Nie chcę Was zanudzać moją ciążą. Dziękuję za piękne chwile, ale jak to ze mną bywa, fora to dla mnie słomiany zapał. W chwili, gdy usunęłam suwaki myślałam już o usunięciu konta. Teraz poważniej się nad tym zastanawiam.
nie wygłupiaj się ... wcale nas nie zanudzasz swoją ciążą ... nie uciekaj od nas ...
dziewczyny powiedzcie coś ...
reklama
sil nie uciekaj od nas...
jestes jedna z nas kochana i nigdy nas nie zanudzalas
jestes jedna z nas kochana i nigdy nas nie zanudzalas
Podziel się: