reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Laseczki pojadę sobie poprawić humor :) kupno nowych bluzek będzie super :) niech tylko mój mąż wróci z pracy, to wyciągnę go na zakupy :) za moją ostatnią wypłatę po zapłaceniu rachunków mogę poszaleć:) mam na oku 2 śliczne bombki bluzeczki, przydadzą się na brzuszek:)

taaak zakupki to prawie niezawodny poprawiacz humoru;-) To czekamy na foty !

Magda znowu czytasz mi w myślach! Permanentna inwigilacja !!!
:-D:-D

Dagne szalej szalej-ja sobie też w ten sposób ostatnio poprawiałam humorek:-)A świecidełkami to Ty się kochana nie przejmuj, tak jak Iwasek napisał-nie uciekną, a Ty musisz odpoczywać jak się słabo czujesz.
Malami trzymam kciuki za testa:-)
Arosa witaj:-)No kobietko przeżyłaś swoje w życiu. Życzę Ci teraz dużo spokoju, dużo zdrówka i jak najszybciej II kreseczek na teście:-)I jak będziesz miała jakiś kłopot to pisz śmiało, dziewczyny są niesamowite, pomogą, pocieszą, wesprą w ciężkich chwilach :-)

Ja sobie też poprawiam humorek ;-) urodzil się mój wymarzony szczeniak :-) teraz czekam na fotki, wiadomości o tym ,czy to jest to czego się spodziewałam :-)

Asiołku slonko powiedz jak się czujesz..jak dolegliwość. ???

Łomatkos Magda aż się boję zapytac czego sie spodziewałas...ma miauczeć? :-D

reklama
Do góry