reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja tak dokaldnie nie wiem o testach owu zalezy jakie masz dlugie cykle itp ja raz uzywalam testow owu ale szczerze to wciaz mi pokazywal 2 kreski mocniej slabiej i tak przez 5 dni

Ba padne ...
czytajcie i smiejcie sie tak jak ja

prosze bardzo jak juz sobiew zyczymy dzisiaj to na calego
a wiec
przebywajaca po drugiej stronie kominikatora gadu gadu w skrocie mowiac gg nizej podpisana Dominika . zyczy obecnej po drugiej stronie niejakiej Natali . aby w koncu mogla sie przestac martwic o potomka/potomke? i byla w stanie blogoslawionym w srocie mowiac w ciazy

Dominika

ps. w razie jakis korekt powyzszego postulatu prosimy zglosic sie o reklamacje

Ostatnia edycja:
reklama
Iwasku,Magneta - dziękuję Wam za &&&&&&. No może mnie tym razem myli przeczucie, byłoby wspaniale, ale.....:-)
Magneta może coś w tym jest i niedługo usłyszymy od Ciebie o II kreseczkach-trzymam kciuki:-)

a zobacz na ulotce od testow i dopasuj do swojego cyklu
nie mam pojecia co im sie ubzduralo bo jezeli juz to moze wczorajsze prytulanki cos zaowocuja ale tak to nie wiem smiac mi sie chce poprostu

Ostatnia edycja:
Sil no weź mnie nie zostawiaj tu samej!!!
Czy Ty widzisz tą hordę rozpalonych staraczek? Jeszcze trochę to naprawdę wysuszą mnie z fluidek ciążowych :-D
Zostań tutaj z nami, nie pitol, śmiej się, płacz, marudź, na co masz ochotę. W końcu babskie towarzystwo!
A staraczki cieszą się z każdej fasoli od starającej się, czy krótko czy długo się starając, a byłaś już z nami jakiś czas, póki zaszłaś w ciążę.

Nie wiedziałam, że kiedyś się do tego posunę....ale ...... jak zostaniesz.....to wezmę na siebie wszystkie Twoje mdłości.....i rzygania.....zrobię to dla Ciebie! Ale warunek masz zostać :-D

AeI- no brawo kochana oby zadnej z was te mdlosci nie dopadaly ... a teraz poprawka poprzedniego postu hehe ja walne co mi dzis w glowie siedzi normalnie nosi mi kazdy mi zyczy dzidzi a ja co wypieram sie ze to nie realne

Przebywajaca po drugiej stronie kominikatora gadu gadu potocznie nazywanego gadulcem badz gg nizej podpisana Dominika. zyczy obecnej po drugiej stronie internetowej sieci niejakiej Natali aby w koncu mogla sie przestac martwic o potomka/potomke? i byla OBECNIE w stanie blogoslawionym w skrocie mowiac w ciazy
co spowodowalo by ogromna radosc adresatki tegoz postulatu i pokazalo jej a takze mimo wszystko nizej podpisanej iz nigdy nie mow nigdy czas pokaze a i tak wyjdzie na nasze.

Dominika .

ps. w razie jakis korekt powyzszego postulatu prosimy zglosic sie o reklamacje
16:30:43
Ps2 a teraz z powodu zmeczenia materialu poprzez dzisiejsze wydarzenia dotykajace Natali . a takze nadawczyni postulatu udaje sie ona na cmira

czy to czasem nie wmawianie dziecka w brzuch hehe

jak ktoras dzis mi powie ze jestem szalona to tak obejrzyjcie sobie
http://www.youtube.com/watch?v=kKZWc5e8rn8&feature=player_embedded

Ostatnia edycja:
Pyscek a ilu dniowe masz cykle?
magenta a z jakiej to okazji dostałaś tak oryginalne życzenia?? ;>

Kurczaczku, że ja też zawsze tu trafię jak nikogo nie ma... :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry