Zżyłam się z Wami. Z niektórymi bardziej z innymi mniej ale jakoś tak dziwnie że ktoś chce odejśc... Wiadomo nic na siłę i teraz inne sprawy masz na głowie ale każda Ci kibicowała ,trzymała kciuki,martwiła i szkoda ze nie będziemy wiedziały jak Ci brzusio rośnie.:-( buuu
reklama
Dziękuję Iwasku, choć ja wiem, że to nie na fasolkę:-(Niestety przeczucia nigdy mnie nie mylą:-(
U mnie w tym cyklu też było dziwnie, bo owu wg testu miałam w 14 dc, a zazwyczaj mam później bo mam cykle ok. 30 dniowe.
Nie wiem, staram się o tym nie myśleć, biorę dupka jak na razie i zobaczymy :-)
Sil no co Ty kochana nie uciekaj, zostań z nami :-)
U mnie w tym cyklu też było dziwnie, bo owu wg testu miałam w 14 dc, a zazwyczaj mam później bo mam cykle ok. 30 dniowe.
Nie wiem, staram się o tym nie myśleć, biorę dupka jak na razie i zobaczymy :-)
Sil no co Ty kochana nie uciekaj, zostań z nami :-)
magenta :)
Fanka BB :)
Asiol a moze bedzie mile zaskoczenie? &&&& moze a noz sie udalo
A mnie dzis znajoma probuje za wszelka cena wkurzyc chyba bo ciagle mi mowi ze jestem w ciazy
A mnie dzis znajoma probuje za wszelka cena wkurzyc chyba bo ciagle mi mowi ze jestem w ciazy
Ostatnia edycja:
Mawiają że jak coś jest często powtarzane to w końcu staje sie prawdą... a niech mówi!;-)
Kobieta w ciąży ma zmienione oczy. Sama koleżankę uświadomiłam kiedyś że jest zafasolkowana. Powiedziała że jestem czarownicą ..taka wdzięcnośc
Kobieta w ciąży ma zmienione oczy. Sama koleżankę uświadomiłam kiedyś że jest zafasolkowana. Powiedziała że jestem czarownicą ..taka wdzięcnośc
Ostatnia edycja:
magenta :)
Fanka BB :)
kolejna przeciwko mnie hehe no nie wierze moj chlop kumpela jakos malo przekonana jestem do tego ale moze cuda sie zdarzaja
Sil ja tu jestem od początku stycznia, w lutym zaszłam w ciążę i jestem cały czas. Tak samo jak Big zagląda tutaj co jakiś czas.
No przecież przyszłaś bo się starałaś i nikt nie chce byś zniknęła. Nooo!
A kto będzie fluidki wysyłał staraczkom? Ja z Big się nie wyrobimy, Ewika z Lilly rzadko zaglądają, to my się z big szybko wysuszymy z ciążowych fluidek :-)
No przecież przyszłaś bo się starałaś i nikt nie chce byś zniknęła. Nooo!
A kto będzie fluidki wysyłał staraczkom? Ja z Big się nie wyrobimy, Ewika z Lilly rzadko zaglądają, to my się z big szybko wysuszymy z ciążowych fluidek :-)
I bardzo dobrze Mag..po co się nastawiać-żeby sie rozczarować? Czekaj na @ jak nie przyjdzie...keserpreza a jak przylezie..tak przeciez mówiłaś.
Ael dokładnie,przetłumacz temu dziewczęciu bo nie wie co czyni!
Ael dokładnie,przetłumacz temu dziewczęciu bo nie wie co czyni!
reklama
Pyscek
:)
powiedzcie mi czy najlepiej test na owulke zrobić 11 dnia czy później ?? bo mam dziś 10 dzień i może dziś będzie mocne przytulanko :-)
Podziel się: