reklama
malami2010
Fanka BB :)
Basati kobieto nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala taki cud ...
Malami a test jakiej cuzlosci mialas? 10 czy 25? mysle ze jak wyszla bladziocha to za pare dni tlusta krecha juz bedzie - jak mozesz to wrzuc fote testu popatrzymy se chocicaz
Test miał czułość 20.
Nie wkleję testa z 2 powodów:
- jestem w pracy
- wyrzuciłam go
No nic dzisiaj kupie sobie jakiegos lepszego i w sobote powtórze jak @ nie nadejdzie.
Poszukaj w necie, ale pewnie lepiej byłoby odwiedzić męskiego ginekologa, który wytłumaczy co i jak.a to obojętne jakie to labolatorium czy musi byc jakas klinika niepłodnosci????
magenta :)
ja tez bym radzila normalne badanie nasienia a ten test to tak poprostu mozna sobie zrobic
Musi byc laboratorium wykonujące badanie nasienia . Nie koniecznie w klinice. Póxniej z wynikami warto sie udac do androloga który powie czy wszystko ok i ewentualnie przepisze cos na wzmocnienie.a to obojętne jakie to labolatorium czy musi byc jakas klinika niepłodnosci????
Sama wiesz że testy bywają wadliwe i oszukują a Panowie pod tym wzgledem sa duuuzo bardziej "czuli" niz my
Ostatnia edycja:
magenta :)
ja tez testa bym nie wywalil z dwiema krechami zostawila bym do albumu dla maluszka na pamiatke zdjecia z usg itp potem normalne fotki fajny albumik na start z pamiatkami
od rodzicow
od rodzicow
Basati8
Wierzę, że się wkońcu uda
Musi byc laboratorium wykonujące badanie nasienia . Nie koniecznie w klinice. Póxniej z wynikami warto sie udac do androloga który powie czy wszystko ok i ewentualnie przepisze cos na wzmocnienie.
Sama wiesz że testy bywają wadliwe i oszukują a Panowie pod tym wzgledem sa duuuzo bardziej "czuli" niz my
Dzięki serdeczne!!! Poczekam jeszcze 3 miesiące i będe musiała z moim M. wziąśc pod uwagę badanie nasienia. ja niewiem jak on to zniesie. Jest twardy ale serce ma miekkie buuu....
reklama
Wiem ,każdy facet uważa ja? nie możliwe! u mnie wszytsko jest ok! Ale jak spokojnie powiesz że to profilaktyczne i potrzebne przy diagnostyce zrozumie. ;-)
Po roku możesz zacząć się martwic. Teraz to działajcie jak króliczki!
Po roku możesz zacząć się martwic. Teraz to działajcie jak króliczki!
Podziel się: