reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

anna_ twoja temp jest podwyższona?,kiedy masz dostać @?

To jest podwyższona temperatura, (u mnie najniższa była 36.21) W związku z tym, że to jest dziesiąta podwyższona temperatura w tym cyklu, @ dostanę pewnie 17.11.2010

mnie się wydaje,że w tym cyklu wstrzymałam owulacje,bo wziełam za wcześnie progesteron,czy w takim przypadku - (braku owulacji) też wyjdą wyższe temp??

wyjdą wyższe, bo właśnie progesteron podnosi temperaturę w cyklu naturalnym.

a szkoda gadać chyba jednak nic z tego zrobiłam i nic nie wyszło wiec możesz mnie skreślić z listy oczekujących może następnym razem się uda :(:( idę sobie popłakać

Mocno przytulam :hmm: a dostałaś @, bo może jeszcze nie wszystko stracone?

reklama
a szkoda gadać chyba jednak nic z tego zrobiłam i nic nie wyszło wiec możesz mnie skreślić z listy oczekujących może następnym razem się uda :(:( idę sobie popłakać

tz? co wyszło? jedna kreska czy test felerny? jak sobie popłaczesz to wróć do nas.. może jeszcze za wcześnie? poczekajmy jeszcze trochę,jak @ nie ma to jest nadzieja

anna_ a mówią,że duphaston nie podnosi temp. tylko luteina:cool:
a moze to na fasolkę?a Tobie się wydaje,że coś nie teges?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anna_ a mówią,że duphaston nie podnosi temp. tylko luteina:cool:
a moze to na fasolkę?a Tobie się wydaje,że coś nie teges?

Robiłam jeden test owulacyjny,w dniu najwiekszego śluzu płodnego. Test wyszedł negatywny. Nastepnego dnia mierzyłam temperaturę pierwszy raz w cyklu i wyszło 36.21, w tym dniu też był sex, a w następnych dniach tempka poszła w górę. Dziwne to trochę, bo skoro test negatywny to owulacji nie było, a mimo tego temperatura podskoczyła ładnie. Później też nie było już sexu, bo się strasznie mijaliśmy, więc raczej z tego jednego razu i to po negatywnym tescie owulacyjnym to nie bedzie dziecka :-(

anna na temperaturach to ja sie nie znam, moze skocz do lekarza w nastepnym cyklu na monitoring bedziesz wiedziala co gdzie i kiedy masz. Mialas juz monitoring? Bo ja mam pierwszy raz i powiem ci ze wszystko jest inaczej niz myslalam, sluzu plodnego dawno nie mam a do wczoraj owulacji jeszcze nie bylo, mysle ze byla dzis w nocy, bo mialam straszne parcie na pecherz, wtedy musze w nocy nawet wstawac, normalnie tego nie mam. Ale reki nie dam se odciac juz, bo juz nic nie kapuje
paulina
wracaj juz i napisz cos wiecej

Jeszcze jedno a ktora lyka duphaston??? Jak sie to bierze? Ja mam brac 2tabletki dziennie ale nie wiem razem to wziac razem, czy rano i wieczorem po jednej???

Ostatnia edycja:
Nie wiem co jest grane bo wczoaj maialam 7dc ale mialam mnostwo sluzu plodnego bolal mnie brzuch jak na owulke szyjka tak samo jak na ow no to probowalismy i był wspaniały sexik :)Buziaki ale jedno inne temp wogole dziwna jakas jak na poczatku niska czytalam ze owulka przy rotkich cyklach jest mozliwa

anna_ równie dobrze,mogłaś mieć wcześniej owulacje niż Ci się wydawało po po śluzie. a testy ovu robiłaś wcześniej? czy tylko w dzień szczytu śluzowego?
amalfi to samo miałam napisać co k-rolcia :-) odnośnie duphka

k-rolcia dzieki za odpowiedz, tak zrobie jedna rano jedna wieczorem
kwiatuszek
a jakie masz te cykle, co znaczy krotkie? Bietrzesz cos na wydluzenie cyklu? Ja mialam zawsze krotkie cykle i tez myslam ze owulke mam wczesnie i jak widzisz w ciazy nie jestem, wczoraj mialam 15dc i jeszcze pecherzyk mialam caly czyli owulki nie bylo, nawet po pregnylu mi nie pekl, a sluzu plodnego jak pisalam wyzej juz dawno nie mam, przynajmniej na zewnatrz, mialam go jak zawsze ok 10dc. Teraz jest taki sobie, moze jest w szyjce nie wiem
lilou chcialam ci podziekowac za odpowiedz ale pod twoim postem nie ma tego dzieki,co znow narobilas ze to zniknelo? A moze jest ale ja tego nie widze

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry