reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mag...to musisz mieć niezłe ryknięcie ;-)

Malami to wygląda obiecujaco. Może skocz na betę będziesz miała pewnik.

reklama
Basati kobieto nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala taki cud ...
Malami a test jakiej cuzlosci mialas? 10 czy 25? mysle ze jak wyszla bladziocha to za pare dni tlusta krecha juz bedzie - jak mozesz to wrzuc fote testu popatrzymy se chocicaz :p

Malami, bardzo możliwe, że jesteś w ciąży, wklej zdj tego testa:) na bank powinnaś powtórzyć sikacza, albo pewniej będzie jak pobiegniesz na betę :) po cichu gratuluję:) fakt dawno tu nie wchodziłaś.

Wiecie co dziewczyny, lepiej mi tu z Wami, niż na ciążowym forum :) chyba zżyłam się z tym wątkiem :) i z Wami.

Ostatnia edycja:
Malami- wklejaj tego testa :):-). czekamy.

Ps. a odnośnie jeszcze testów, taka mało moja historia. Spóźniał mi się kiedyś okres, tak strasznie się cieszyłam na fasolke, byłam pewna że zaciążyłam. Miałam w domu 3 testy tak na zapas... I co? zrobiłam pierwszy - blada druga kreska ( szok) wieczorem zrobiłam drugi znowu blada kreska, ale coś czułam że chyba okres mi sie jednak zbliża. I tak patrze na ten trzeci test ... patrze na półke a tam coca-cola. I co? zrobiłam eksperyment. Ten trezci test zalałam coca-colą... i wiecie co??? wyszedł pozytywny! no smiechu warte, ale miałam ubaw. A w ciąży nie byłam, bo na drugi dzień polciałam do lekarza i po 3 dniach dostałam okres. No i kobitki tak czasem jest z testami. Ja chyba już nigdy nie kupie testu.... prędzej pobiegnę na bete. Oczywiscie nie pomyślcie że jestem jakaś walnieta bo to był tylko eksperyment :-)

Iwasek na zyczenie: (ale dla wszystkich) :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D

Basati, ale się uśmiałam z tej coca-coli :D może to był ten zły quick Vue, co to całą serię mieli wycofać z aptek :)

HAHAHAHAHA- faktycznie jestem roztargniona- przypaliłam frytki :D ale za się coś wybrać! hhehe :)

Ostatnia edycja:
Oj dziewczynki dziewczynki, pity to możecie wysłać poleconym, bez zbędnego stania w kolejce :-D
Chociaż ja nie mam wyboru by jechać do Wrocławia i składać w urzędzie piciochy. Ale jak jeszcze mieszkałam we Wro z rodzicami to za radą mojego tatuśka wysyłałam poleconym. Nie stałam w kolejce i nie trułam sobie nerwów :-D

reklama
No w sumie masz recje heheh!!! ja mam taką sama drogę do skarbówki jak na poczte.... a kolejki tak samo masakryczne!

IWASEK- faktycznie to był test Quick Vue. czy jak to sie tam pisze!

Do góry