reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Czytam czytam cały czas tylko nie piszę ;-) W pracy cały czas z Wami siedzę :)

Okazało się na dokładkę że jednak na sprawie będzie osobiście Pani Ż .
Niejednokrotnie pisałam żeby sie na zapas nie przejmować i proszę ...
Medice curate ipsum!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
iwasek usmiech na twarzy ja mam dzis mega humor a wczoraj wieczorem to normalnie mnie nosilo z nerwow hehe nie wiem od czego to ale wszystko mnie wkurzalo nawet to ze facet lezal obok mnie na lozku i sie rozpychal na szczescie obejrzal sobie mecz do konca i poszedl sie kompac juz myslalam ze nici beda z przytulania odwrocilam sie do niego dupa i przykrylam kolderka on sie polozyl za chwile przysal do mnie i nagle buzi buzi i bum znowu jego dzipies mnie znalazl i namierzyl haha

moze ta flondra sobie odpusci i da wam spokuj

Ostatnia edycja:
Iwasku, może humor poprawie Ci także tym, że jedna bransoletka skończona, druga w trakcie, i kolczyki. Jak tylko znajdę "szczyptę" czasu to zasiadam do biurka i klecę świecidełka. Asiolkowi już mam 2 bransoletki, jeszcze tylko naszyjnik i kolczyki :)
Wczoraj, to tylko 1 dopracowałam, bo mi było słabo, ale obiecuję, że dokończę wszystkie "zamówienia" :)
Kurcze, głodna jestem, ale nie wiem co zjeść, hehe... mam krokiety- ale nieee, frytki- niee, sama nie wiem :) jeszcze muszę łyknąć Femibion, jako, że ja skleroza jestem, to mam alarm codziennie ustawiony żebym nie przegapiła ;p

Ael, coś nam dzisiaj rozszalała się hehe :) i pozytywną "moc" w lapki wbija :D

Oby Mag...ale boję się że zrobi z siebie sierotę i niestety łatwo nie będzie. Miejmy nadzieję że sędzia bedzie normalny i zobaczy plastikową lodzię ze sztucznymi włosami,paznokciami i permanentnym makijażem i nie uwierzy w jej zły stan finansów,zdrowia i Bog wie co jeszcze.

Dagne Ty masz dbać o siebie! świecidełka nie uciekną! Zostaw to w cholerę

Sorka kobietki ze marudzę dzisiaj ale naprawdę zaczyna mnie dopadać big stresidło. Może dzielę znowu włos na czworo i okaże się że chciaż z klasą się teraz zachowa...ale wiary mi jakoś brakuje.
Dzięki za ciepłe słowa :*****

Ostatnia edycja:
Iwasku badz dzielna uda sie wszystko moze nie bedzie tak glupia i jakos z tego wyjdziecie bez problemowo 3 mam kciukaski zeby wszystko sie dobrze ulozylo i bylo dobrze a ona nie dojechala na sprawe

Babeczki wy to sie rozpisujecie... ledwie mnie kilka godzin nie było a tu tyle postów;-). Ja niestety musiałam iśc do urzedu skarbowego i stac w tych kolejkach . No tak to jest jak sie idzie na ostatnia chwile.

Dotka85- ja to gdzieś wewnętrznie czuje, że zafasolkowałaś Powaga!!!:-)

Kurde przydał by się taki post- kto zafasolkowany, kto testuje... Bosheee.... tego nie da sie ogarnąc :-).

Jesteście cudne!!!

Proszę..kolejna rozświergolona! ;-):-)
Besati Masz cos podobnego u mnie na blogu a o testujących u Paolain .

Mag dojechac dojedzie...a za kciukasy dziękuję :)

Basati to pewnie kolejki na pol ulicy ja pamietam jak kiedy jechalam oddac pity kurde chyba z 4 godziny stalam na dworze a z godzine w srodku i to tylko za cholerna pieczatka nic i tak nie pobije kolejek z bezrobocia tam to byl hardkor od 6 stalam w kolejce na pol ulicy i chyba o 13 weszla i uslyszlam zapraszamy jutro bo nie ma juz numerkow to mnie wtedy tak rozniosla zlosc ze wydarlam sie na wszystkich ktorzy tam pracowali ze maja syf tutaj i nic nie umieja dobrze zorganizowac i po tym uslyszlam ze jutro mam przyjsc na 12 15 bez stania w kolejce sie zglosic z dokumentami

reklama
Hej
Bardzo długo mnie nie było,ale zobaczyła swiatełko w tunelu :)
Otóż niespodziewanie 22 dc pojawiło sie leciutkie plamienie i tempka spadła, po czym nastepnego dnia wzrosła a plamienia ni ma.myslałam ze to bardzo wczesna @, ale nic sie nie rozkreciło.Dzisiaj mam 27 dc i @ nie ma.nie wytrzymałam i zrobiła test, taki badziewny za 4 PLN z marketu i wyszła bladziuchna druga kreseczka,taka prawie nie widoczna ,ale cos tam było.Jak @ nie przyjdzie to za 2 , 3 dni powtórze test.Ciekawe co będzie.Co myslicie o tym plamieniu, czy to mogło być zagnieżdzanie zarodka, był to dosownie podbarwiony lekko na jasno brązowo śluz, taki jak na poczatku @.

Do góry