reklama
magenta :)
Fanka BB :)
AeI - oba szykuj pobawie sie w zolwie ninja na dwie nogi hahah jak widac dzis mnie nosi hehe jakos mnie humor rozpiera jutro se ide do roboty na 4 godziny bomba nie odwale swoje i do chaty :-) znowu sie byczyc haha wiosna wiosna ale czy moje cialko chce fasolki hmm pomyslmy a moze zolniezyki sie spocily w zbroi i sie obijaja
A skoro mowa o snach to mi sie ostatnio snilo z spalam na golaska i nagle sie obudzila w mokrej poscieli i mnie sluz zalewal wiecie jaka schiza nie wiem z kad mi sie to wzielo
A skoro mowa o snach to mi sie ostatnio snilo z spalam na golaska i nagle sie obudzila w mokrej poscieli i mnie sluz zalewal wiecie jaka schiza nie wiem z kad mi sie to wzielo
Ostatnia edycja:
Madziu no nie wiem jakim cudem moglibyśmy zmajstrować drugie jak pierwsze ma ma 12 tygodni
Magenta mnie też odwala ale w tym pozytywnym znaczeniu. Mam taki fajny humor, haaahaaaa.
Obejrzałam zapowiedź ostatniej 7 części Harrego Pottera i chce już 15 lipiec!!
Magenta mnie też odwala ale w tym pozytywnym znaczeniu. Mam taki fajny humor, haaahaaaa.
Obejrzałam zapowiedź ostatniej 7 części Harrego Pottera i chce już 15 lipiec!!
a taka wiesz na zlecenie od swieta jutro sobie ide na 4 godzinki odbebnie swoje i do chaty ale w sumie nie bawem mam isc na caly etat ale od kiedy to nie wiem co prawda chcial bym juz ale zobaczymy
dagne
Dzień dobry wszystkim
W kńcu nadrobiłam i ppowiem Wam, że takie pobudzające emocje z rana to prawie jak kawa ;D
Pok, nasza kochana wszechwiedząca cudna laseczko, znowu sprawiasz, że Cię podziwiam z każdym dniem bardziej już nie wiem jakich słów użyć ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
Madga, a ja wiedziałam, że nie wytrzymasz bez niego hhahahaha
A ja wczoraj byłam taka słaba... masakra. leżałam przez pół dnia. Nie miałam sił w rękach nawet. O głowie nie wspominając. Ale dziś lepiej, narazie mdłości mnie mijają, ale ten ból głowy nadrabia. Nie biorę żadnych apapów, wolę poleżeć w razie czego.
W kńcu nadrobiłam i ppowiem Wam, że takie pobudzające emocje z rana to prawie jak kawa ;D
Pok, nasza kochana wszechwiedząca cudna laseczko, znowu sprawiasz, że Cię podziwiam z każdym dniem bardziej już nie wiem jakich słów użyć ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
Madga, a ja wiedziałam, że nie wytrzymasz bez niego hhahahaha
A ja wczoraj byłam taka słaba... masakra. leżałam przez pół dnia. Nie miałam sił w rękach nawet. O głowie nie wspominając. Ale dziś lepiej, narazie mdłości mnie mijają, ale ten ból głowy nadrabia. Nie biorę żadnych apapów, wolę poleżeć w razie czego.
madzia a gdzie ten twoj suwaczek hmm??
Dagne odpoczywaj sobie kochana na dobre ci to wyjdzie
Dagne odpoczywaj sobie kochana na dobre ci to wyjdzie
Ael widzę że tez jestes Potteromaniaczką
Dagne dobrze ze mozesz odpoczywać co do bólu głowy -współczuję .
Widzę że większość ma wyśmienity humorek;-) Ja jakas taka zgaszona dzisiaj jestem... czuję takie wewnętrznej fuj.
Na szczęście jeszcze jeden dzień w pracy i tydzień urlopu
Widzę że większość ma wyśmienity humorek;-) Ja jakas taka zgaszona dzisiaj jestem... czuję takie wewnętrznej fuj.
Na szczęście jeszcze jeden dzień w pracy i tydzień urlopu
Ostatnia edycja:
reklama
Oj jestem jestem skrytą potteromaniaczką XDAel widzę że tez jestes Potteromaniaczką
Iwasku to czytaj nas to Ci się humor poprawi
Podziel się: