reklama
Magda... ja tez przez te swieta tak stojąc grobu Chrystusa oddałam mu te nasze starania z prosbą o siłę i nie tracenie nadzei w szczegolnosci dla tych wytrwałych...mam nadzieje ze to choc trochę pomoze...wierze w to ale to moja osobista wiara,wiec kazdy podchodzi to tego po swojemu
i tak sobie myslałam,ze niektórzy nie mają niczego ( pracy,mieszkania,dobrej sytuacji finansowej) a mają upragnioną fasolkę i to szybciutko
a niektórzy mają wszystko ( co powyżej) a fasolki brak...mimo chęci,staran,mozliwosci,wyczekiwań
i teraz pytanie w której grupie ja czy ty chciałabys sie znależć....
zawsze było to stanowisko za rozsądkiem...czyli chociaz dobra praca i wtedy fasolka...ale teraz to juz sama nie wiem...
lata lecą,warunki u wszystkich podobne,chcei niby brak...ale ....
i tak sobie myslałam,ze niektórzy nie mają niczego ( pracy,mieszkania,dobrej sytuacji finansowej) a mają upragnioną fasolkę i to szybciutko
a niektórzy mają wszystko ( co powyżej) a fasolki brak...mimo chęci,staran,mozliwosci,wyczekiwań
i teraz pytanie w której grupie ja czy ty chciałabys sie znależć....
zawsze było to stanowisko za rozsądkiem...czyli chociaz dobra praca i wtedy fasolka...ale teraz to juz sama nie wiem...
lata lecą,warunki u wszystkich podobne,chcei niby brak...ale ....
Ostatnia edycja:
Magd.a
Fanka BB :)
Ja mu paluszkiem pogroziłam,żeby mni fasolki nie wpychał i żeby się czasem nie pomylił z tymi bocianami ;-)
mnie nie macie co życzyć fasolki ;-) moje dziecko rodzi się na poczatku maja ;-) więc w okolicach sierpnia będę mieć małe co nieco ;-) to znowu odsunę od siebie myśli ciąż :-)
mnie nie macie co życzyć fasolki ;-) moje dziecko rodzi się na poczatku maja ;-) więc w okolicach sierpnia będę mieć małe co nieco ;-) to znowu odsunę od siebie myśli ciąż :-)
dagne
Hej dziewczyny... matko jestem tak zmęczona, że coś...! nienawidzę mpk, nienawidzę długich nudnych wykładów i nienawidzę dusznego powietrza! coś strasznego. Taka skonana jestem, a wiem, że muszę zabrać się za sprzątanie kuchni po świętach no i za bransoletki...
Swędzą mnie powieki, chyba pójdę do dermatologa. Myślałam, że samo przejdzie, ale jest gorzej, do tego pieką mnie oczy...
Swędzą mnie powieki, chyba pójdę do dermatologa. Myślałam, że samo przejdzie, ale jest gorzej, do tego pieką mnie oczy...
magenta :)
pok - co do zazdrosci ze nowe nasze kolezanki wchodza do nas na forum i rach ciach i sa mamusiami ja tez mam czasem straszne mysli zazdrosci w koncu troszke tez sie staram ciebie to po calej lini podziwiam ja zapewne chwila moment rok stuknie jak nic i potem kolejny. jakos nie wierze ze jakos szybko sie to uda nie wiem czemu ale jakos wiara mnie w to opuscila
magenta :)
oj Madzia madzia poczekamy zobaczymy po kilku miesiacach latach kazdy chyba traci wiare ze moze sie spelnic jego marzenie... ale wiesz co ci powiem cos czuje ze twoj eks pojawi sie w drzwiach z zareczynowka i bedziecie jeszcze razem jak dasz mu szanse
reklama
Podziel się: