Zamierzam się wybrać, ale to dopiero po weekendzie majowym. Jak będę na wizycie u mojej ginki to poproszę ją żeby sprawdziła i od razu poproszę o skierowanie na usg, choć pewnie sama mi da. Ja zrobię usg u siebie w klinice więc może nawet uda się tego samego dnia. Ale to nie zmienia faktu, że jeszcze chwilkę się muszę podenerwować:-(Mam nadzieję, że to co tam jest nie jest złośliwe i łatwe do wyleczenia.
reklama
S
Silmiriel
Gość
Asiol, spokojnie, na pewno nic strasznego się nie dzieje
Soglam, bo ja dziś zakręcenie tłumaczę. Chodziło mi o to, czy faktycznie chcesz tak mocno mocno dziecka, bo co będzie jak będziesz musiała leżeć i wtedy nie pójdziesz do pracy. Ale tak sobie teoretyzuję
Soglam, bo ja dziś zakręcenie tłumaczę. Chodziło mi o to, czy faktycznie chcesz tak mocno mocno dziecka, bo co będzie jak będziesz musiała leżeć i wtedy nie pójdziesz do pracy. Ale tak sobie teoretyzuję
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
witam jak zwykle jak nadrobię was to was nie ma :-(
ja dzisiaj mialam dzien zabiegany w pracy pelno pacientów bólowych a potem po pracy cos zjesc i do lekarza od chorob metabolicznych bo odchudzam sie od roku pod kontrola jestem i schudłam prawie 10 kilo i stoje na tej wadze juz 3 miesiace bo malo ruchu mialam a po lekarce na poszukiwanie papieru na prezent dla siostry bo w piatek ma urodzinki 30te :-) i pozniej zrobilam kolacyjke i do was przyszłam :-)
A ja sie strasznie zdziwilam w sobote rowno 28dc dostałam okres ale bez bólu i dzis sie skonczyl ale nic mnie nie bolalo jak nigdy czy to normalne a tak malo lecialo ze myslalam ze plamienie a nie okres wiec zrobilam test ale niestety jedna krecha... ale zaczynamy z mezem niedlugo starania :-) milego wieczorku i staranek :-)
ja dzisiaj mialam dzien zabiegany w pracy pelno pacientów bólowych a potem po pracy cos zjesc i do lekarza od chorob metabolicznych bo odchudzam sie od roku pod kontrola jestem i schudłam prawie 10 kilo i stoje na tej wadze juz 3 miesiace bo malo ruchu mialam a po lekarce na poszukiwanie papieru na prezent dla siostry bo w piatek ma urodzinki 30te :-) i pozniej zrobilam kolacyjke i do was przyszłam :-)
A ja sie strasznie zdziwilam w sobote rowno 28dc dostałam okres ale bez bólu i dzis sie skonczyl ale nic mnie nie bolalo jak nigdy czy to normalne a tak malo lecialo ze myslalam ze plamienie a nie okres wiec zrobilam test ale niestety jedna krecha... ale zaczynamy z mezem niedlugo starania :-) milego wieczorku i staranek :-)
Basati8
Wierzę, że się wkońcu uda
Hej kobitki... no i znów sie pogubiłam na tym forum eh... może jak znajde więcej czasu to was nadrobie.
My z moim intensywnie działamy. Na weekend majowy wyjeżdżamy, mam nadzieje ze nie przegapimy owulacji;-). Nie bedzie mnie kilka dni bo w piątek ruszamy a wracamy dopier we wtorek. Bede tesknic za wami, ale wróce to nadrobie. A jak narazie do piątku zostaje z wami BUZIOLE!!!
My z moim intensywnie działamy. Na weekend majowy wyjeżdżamy, mam nadzieje ze nie przegapimy owulacji;-). Nie bedzie mnie kilka dni bo w piątek ruszamy a wracamy dopier we wtorek. Bede tesknic za wami, ale wróce to nadrobie. A jak narazie do piątku zostaje z wami BUZIOLE!!!
magenta :)
Fanka BB :)
czesc kobietki u mnie tez piekna pogoda od samego rana slonko swieci cieplo nareszcie wiosne widze tutaj szwecja woiosna i latem jest piekna a zima brrr masakra. musze wam to powiedziec bo nie wytrzymam... wczoraj moj ukochany po przytulaniu wyjechal mi z tekstem... jestes w ciazy... ja wielkie galy na niego bo przeciez dopiero wczoraj owu byla hehe zapytalam go dlaczego tak sadzi odpowiedzial mi ze jestem jakas inna w srodku ze bradziej ciasna ze czul fasolke w srodku hehe jestes goraca i bardziej mokra niz normalnie :-) ja sobie tak lerze z pupa do gory smieje sie z niego drapie po pleckach i zasnal przytulony. a rano przed wyjsciem do pracy pyta mi sie kiedy teraz mam miec okres i czy ma mi kupic test ciazowy bo mu sie wydaje ze bedzie mila niespodzianka. on to ma wejscia.
Dotka a u ciebie jak tam?? zero @ wrednej??
Asiol a moze to fasolka?? i dlatego piersi bola?? napewno to nic zlego nie ma co sobie wmawiac odrazu czarnych scenariuszy ... ja mialam tak jak dotka poszlam na usg bo tez niby cos mialam i sie okazalo ze to gruczoly i przed @ one mi sie powiekszaja wraz z piersiami
Madzia a ty jak tam?? Jak tam samopoczucie??
Dotka a u ciebie jak tam?? zero @ wrednej??
Asiol a moze to fasolka?? i dlatego piersi bola?? napewno to nic zlego nie ma co sobie wmawiac odrazu czarnych scenariuszy ... ja mialam tak jak dotka poszlam na usg bo tez niby cos mialam i sie okazalo ze to gruczoly i przed @ one mi sie powiekszaja wraz z piersiami
Madzia a ty jak tam?? Jak tam samopoczucie??
Ostatnia edycja:
Mag to fatastycznie że tak to wyglada ! Widać że mu zależy i się stara być na "bierząco".:-)
Basati miłego odpoczynku..działaj działaj .
Oby nie przylazła..oby nie przylazła.. ;-)
Wszystko jest ok nie martw się;-)
Basati miłego odpoczynku..działaj działaj .
Hey! :-)
Ja miałam dzisiaj bardzo cięzki dzień i tak jak dagne jeździłam mpk... mam serdecznie dość..
Ja dzisiaj 19 dc dalej sutki bolą i piersi po bokach..@ ma być 7 maja a sutki bolą mnie już jakieś półtora tygodnia jak nie dłużej.. eh strasznie to drażniące jest..
Oby nie przylazła..oby nie przylazła.. ;-)
Asiołku zrób sobie to prześwietlenie jeszcze przed weekendem bo nie odpoczniesz tylko będziesz myślała. Tez czasem mam takie dziwne bóle ale znam przyczynę .A Wam powiem, że jestem strasznie wystraszona - od jakiegoś czasu (może ze 2-3 tygodnie) podkuwa mnie coś w lewej piersi z boku (tzn. w sumie boli jak dotykam, tak to nawet nie wiem, że mam jakąś dolegliwość). To jest taki bój jakbym się tam uderzyła, jakbym miała siniaka. Obmacałam się z każdej strony (zresztą ja się badam sama), mój L. mnie obmacał i oboje nic tam nie wyczuwamy ale pobolewać pobolewa. Kobiety ja jestem przerażona, ja już mam przed oczami czarny scenariusz :-(
Wszystko jest ok nie martw się;-)
magenta :)
Fanka BB :)
Iwasku- jemu chyba bardziej ostatnio zalezy niz mi hehe zauwazyl ze juz zrezygnowana jestem ze ciagle nic;-) ale kiedys musi sie udac... a u ciebie jak tam??
reklama
Podziel się: