reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

a ja posprzatalam troszke mieszkanko poprasowalam i teraz ide sie wypachnic troche wykapac i odpicowac w cos sexi a potem poczekam sobie na mojego m i na jakies przytulanko go namowie hehe

reklama
Odczytałam się... O rany, dziękuję wszystkim za miłe słowa. Wróciłam niedawno z pracy z umową na stałe i z podwyżką :) I z przykazaniem od szefowej nie martwić się pracą i leżeć :)
Soglam, wydaje mi się, że zawsze lepiej mieć pracę, niż nie mieć, bo jak partner straci to co będzie? I zastanów się, czy faktycznie chcesz, bo co będzie, jak każą Ci leżeć. Przepraszam, że ja tak czarno widzę, ale trzeba się nad wszystkim zastanowić, a jak wiesz, że nie chcesz się nudzić i chcesz pracować, to może warto się zastanowić właśnie, a co by było, jakby.

Sil zazdroszczę takiej szefowej naprawdę ! jak kiedyś ktoś powiedział, z latarką takiej szukać ;-)

więc teraz leż, odpoczywaj mów do brzuszka ;-) i do nas zaglądaj ;-) i TYm tyranozaurom i pterodaktylom fluidki przesyłaj ;-)

Sil dobrze ze masz takie szefostwo...najwazniejsze zeby się nie martwic...
niestety niewiele zrozumiałam z twojej wypowiedzi...
lepiej miec prace ale mam się zastanowic czy chce a na koncu co by było gdyby skoro chce pracowac??hmmm chyba z mysleniem dzisiaj ciężko:)
jasniej proszę:)

Hey! :-)

Ja miałam dzisiaj bardzo cięzki dzień i tak jak dagne jeździłam mpk... mam serdecznie dość..

Ja dzisiaj 19 dc dalej sutki bolą i piersi po bokach..@ ma być 7 maja a sutki bolą mnie już jakieś półtora tygodnia jak nie dłużej.. eh strasznie to drażniące jest..

A Wam powiem, że jestem strasznie wystraszona - od jakiegoś czasu (może ze 2-3 tygodnie) podkuwa mnie coś w lewej piersi z boku (tzn. w sumie boli jak dotykam, tak to nawet nie wiem, że mam jakąś dolegliwość). To jest taki bój jakbym się tam uderzyła, jakbym miała siniaka. Obmacałam się z każdej strony (zresztą ja się badam sama), mój L. mnie obmacał i oboje nic tam nie wyczuwamy ale pobolewać pobolewa. Kobiety ja jestem przerażona, ja już mam przed oczami czarny scenariusz :-(

Asiolku, jaki czarny scenariusz?? :) macaliście oboje, więc pozostaje tylko diagnoza lekarska, ale myślę, że nic tam nie ma :)
A ja za radą Pani farmakolog w aptece kupiłam Falvit mama. Od wczoraj jestem osłabiona i głowa mnie boli bardzo. Więc oprócz kwasu foliowego (Femibion) łykam od dziś też to :) mam nadzieje, że miną mi bóle. Coraz bardziej myślę o pierwszej wizycie u gina. Nie mogę się doczekać, bo w sumie to oprócz poprawnej bety, to nic innego nie wiem...

No niby macaliśmy ale lekarzami nie jesteśmy, a skoro boli już jakiś czas to pewnie coś tam jest :( Węzły to nie są bo byłyby powiększone, myślałam, że może mięsień naciągnęłam, ale bolał by mnie tyle czasu? Aż mnie głowa boli od tego wszystkiego. Jak nie urok to sr...a:wściekła/y::-(

reklama
Asiol idz na usg piersi i bedziesz miec pewnosc a nie kosztuje wcale tak wiele, chyba ze zapiszesz sie na nfz ale to bedzie trzeba pcozekac troche

Do góry