reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magenta dzieki :* to musialby byc jakis cud chyba, 3 dni widzenia zeby sie wstrzelic w owu i ze pomimo slabego nasienia znalazl sie jakis dzielny jeden rycerzyk :D

reklama
Dotka musi tak byc:-) nie ma innej opcji hehe... moj facio wmawia sobie ze on ma slabe nasienie i dlatego nic nam nie wychodzi w maju jak bedziemy w pl to chce isc na badania nasienia i sie przebadac od a do z az w szoku jestem... a u mnie dzis chyba owu dzisiaj bo sluz sie pojawil hehe odpowiedni poped mi sie zalaczyl szyjka otwarta moze do wieczora poczekam za moim hehe i sie poprzytulamy. ale nie wiem czemu ale ostatnio juz zaczelam watpic ze nam sie uda w koncu tak jakos nadzieje mnie opuscila

Magenta bardzo bym chciala ale jak bedzie czas pokaze :)
Dobre podejscie ma Twoj chlop ze chce sie zbadac, nie wszyscy sa tacy chetni :)
A przypomnij ktory to wasz cykkl staran?

nasz cykl to hmm 9 cykl powoli wskakuje na 10 co rawda nie licze 2 pierwszych gdzie byl istny spontan bez niczego taki przygotowawczy hehe

no stwierdzil ze on chcial bym wiedziec czy z nim sie tez nic nie zmienilo

Asia, dzieci Mikołajem straszysz ;-)

dziewczyny potrzebuje stronki gdzie mogłabym te temperatury zapisywać ;-) wiem że jest to 28dni, ale na początek chciałabym coś bezpłatnego.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry