reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nie no nie zamierzam przestać z Wami pisać ;-) muszę tu być dopóki nie poczujesz kopniaków dziecka swojego :-D potem rozważę odejście ze staraczek haha ;-)

co do chłopa , nie rozważam powrotu, chcę być sama..

reklama
hej laski :-)
madzia poczekaj niech troszke zadziala moze mamusia nie bedzie tak wazna jak ty!! oby!!
pok nareszcie sie pokazalas:-p bo juz myslalam ze nas zostawilas;-)
a mnie dzis jajniczek zaczal ciagnac i to mega.
wczoraj sobie poplakalam na usta usta hehe i jakos mnie zszokowal serial:zawstydzona/y:
Dotka - &&&& mocno trzymam i za wszystkie testujace

iwasku a bierzesz olejek z wiesiolka??

Ostatnia edycja:
Norma temp. to 36,5 ;36,6 co do @ miałam 4.04 a teraz..nie mam pojęcia bo coś mi się lewy jajniczek opóźnił i zamiast 28 dni (jak zwykle) miała @ po 31 więc nie mam pojęcia jak się zachowa w tym cyklu. Prawy jak w zegarku 27 dni i @

I co Pani o tym sądzi;-)

aaaaaaaaaaa i dołączam się.. Magda dostaniesz kopa w zadek!

nic z tego nie rozumiem :)
mi trzeba łopatologicznie - napisz mi:
1. dlugosc cykli do tej pory (srednio)
2. ktory to dc
3. kiedy byla owulacja i na jakiej podstawie ja stwierdzasz.
4. jaka dlugosc ma Twoja faza lutealna.

I faza cyklu moze miec rozne dlugosci ale lutealna jest z grubsza zawsze taka sama. Ja wiem kiedy bede miala @ dopiero jak potwierdze owu - wtedy maks 14-15 do przodu bedzie okres.
A kiedy Cie ciagaly jajniki ciągną to mnie nie interesuje, bo to nie jest znak niczego. Moga Cie ciagnac w rozne dni cyklu z roznych powodow a czasem moga to nawet nie byc jajniki.

hej laski :-)
madzia poczekaj niech troszke zadziala moze mamusia nie bedzie tak wazna jak ty!! oby!!
pok nareszcie sie pokazalas:-p bo juz myslalam ze nas zostawilas;-)
a mnie dzis jajniczek zaczal ciagnac i to mega.
wczoraj sobie poplakalam na usta usta hehe i jakos mnie zszokowal serial:zawstydzona/y:
Dotka - &&&& mocno trzymam i za wszystkie testujace

ja bym Was miala zostawic?! matko co za pomysl! :)
pamietaj kochana, ze ciagniecie jajnika o niczym moze nie swiadczyc. Napisalam juz wyzej...

u mnie dzis 14 dc jesli bedzie ok wszystko z cyklem i nie zrobi mi zadnego focha i bedzie 28 dni to moze owu sie zbliza bo u mnie rowno po 14-15 dniach jest @ ale mogla sie przesunac z wczesniejszych nerwow ale hihi ostatnio co 2 dni sie przytulamy ale i tak na fasolinke sie nie nastwiam

1. dlugosc cykli do tej pory (srednio) prawy janik zawsze 27 dni lewy (ten cykl ) 28-31 dni
2. ktory to dc 23
3. kiedy byla owulacja i na jakiej podstawie ja stwierdzasz. narastający przez dwa ból jajnika i 18 mega mocy i wzrost temp.
4. jaka dlugosc ma Twoja faza lutealna. nie mam pojęcia:zawstydzona/y:

Mineralna te suwaczki troszkę kłamią i tak jak Dagne wspominała są dla orientacji, bo opis rozwoju się zgadza. Parametry jakie podaje już nie :p
Moje dzieciątko 18 kwietnia mierzyło tyle ile by mierzyło wg suwaczka 2 tygodnie do przodu. Nie patrz na to jakie wymiary daje suwaczek, słuchaj lekarza!!

reklama
Do góry