reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

a co do mojego testowania, to zaczyna mi sie @ juz od wczoraj, wiec jutro pewnie przyjdzie na całego, a jak nie to zrobie TC

Trzymam kciuki, żeby to było tylko lekkie plamienie, żeby sobie @ poszła na długo!
Myślałam, że jak pojadę na obiadek to później będę długie godziny nadrabiać zaległości a tu dziś pustki, wszystkie świętują :)

reklama
to tak samo jak ja, wlasnie wrocilismy z urodzin babci i myslalam, ze bede miala z pol godz. nadrabiania ;-)

no, laseczki, szybciej przechodzic na te prawa strone, raz, raz:rofl2:

my mamy takie plamy...
mamy oboje wolny weekend od czw do niedzi u teścia siedzimy, na szczęście wzięłam neta ze sobą to czasem do was zajrzę
ja dostałam od kogoś z was zaproszenie do grupy g girl czy jakoś tak ale nie mam uprawnień żeby się w niej poruszać chociaż przyjęłam zaproszenie..
nie wiem co z tym cyklem będzie tzn czy będą jakieś skutki bo chyba nie mam owulki...

Dobry wieczór dziewczyny:-)

Chciałam zobaczyć czy sa kolejne fasoleczki? ja trzymam cały czas moooocno kciuki za Was!!!!!!!! musi się udać:-)

Cześć szczęściaro :-) a my czekamy na jutrzejszy (potwierdzajacy) test Pauliny:-) no i oczywiście czekamy na następne tesciory :) A Ty jak się czujesz?? i kiedy masz wizytę u lekarza?

to trzymam kciuki za Paulinę!!:-) ja mam wizytę jutro o 10, wiem, że nic nie zobaczę jeszcze ale przynajmniej się uspokoję i wypytam lekarza o wszystko! czuję się dobrze, prócz bolących piersi ale da się wytrzymać i takim dziwnym bólu brzucha. Ogólnie to jestm przeszczęśliwa i życzę Wam wszystkim szybkiego zafasolkowania!!! musimy się spotkac na lipcówkach!!!!!

hehe nie ma co marudzić:-) ja mam ciągle taki głupie uczucie,że zaraz dostanę @ i ciągle mi mookro, normalnie przepraszam za dosłowność ale na brak śluzu nie moge narzekać:-)
ale byłoby fajnie, gybyście wszystki w jednym czasie zafasolkowały i miałybyśmy dzieciaczki w jednym wieku!!!! super by było!!! ja trzymam moooocno kciuki:-)
a Ty kiedy testujesz? bo masz znaki zapytania...

reklama
No właśnie tego to najstarsi górale nie wiedzą :-) ja teraz mam 38dc, ale cykl już na straty spisany, więc nie ma co testować. Chciałam się wybrać do ginka, żeby @ wywołać, ale wizytę mam dopiero 23.11 a do tego czasu to na bank dostanę...
Szkoda gadać... no trudno nie ten to następny:)

Do góry