reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

dobra, wysłałam zaproszenia wszystkim dziewczynom z listy Anny, oprócz kwiatuszka, wyskakuje mi że nie ma takiego użytkownika, nie wiem dlaczego, zobaczcie czy zaproszenie przyszło i dawajcie, napiszcie coś tam ;p
bo nie wiem, czy mi się udało ;)

laseczki, ja muszę niestety zawijać, bo już prawie 13, a ja jeszcze nic nie zrobiłam!!!!!!

buźka, miłego dnia!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pa julieet. Ja juz napisalam ale nie wiem czy dobrze bo to troche inaczej wyglada niz na watku
lilou sprawdz prywatme wiadomosci
lilou jestes w grupie przeciez, ale jak tam pisac, wiesz???? Bo ja nie kapuje nic

Ostatnia edycja:
własnie nic nie mam...poczekamy aż inne dziewczyny się przeniosą

ale co trzeba zrobić by było to forum prywatne?

Pojecia nie mam, trzeba zapytac kogos kto na tym forum jest juz dlugo, bo w tej nowej grupie bardzo zle sie pisze. Ale czego nie masz? Bo ja cie widze w tej nowej grupie juz jestes, wiec czego nie masz???? No i to wlasnie nie jest prywatne chyba kazdy moze to ogladac i czytac

I tam wyzej pisalas ze mozna otworzyc 3grupy moderowana, jakas tam i na zaproszenie, moze ta ostatnia jest prywatna???? Jak myslisz????

Ostatnia edycja:
dziewczyny, zmieniłam nasz statut grupy na 'tylko na zaproszenie', wtedy jest grupa prywatna i nie widać tego, co piszemy :)

ale powiem szczerze, że dziwnie się tam pisze...

Kwiatuszek, wysłałam Ci zaproszenie :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry