kacha10
Fanka BB :)
hej kobietki.ja planow co do weekendu za b. nie mam.dzis idziemy na obiad do tesciowej a jutro pojezdzimy po sklepach, zeby rozejrzec sie za prezenatmi swiatecznymi. troche ich mamy do zrobienia wiec powoli zaczniemy cos kupowac, bo tak przed samymi swietami nie lubie robic zakupow.co do wozkow to widze, ze jestescie ekspertkami.ja na razie sie tym nie interesuje ale milo czyta sie wasze opinie na ten temat.jak mialabym kupowac teraz wozek to mysle, ze koloru zielonego, granatowego lub fioletowego.tyle na razie wiem.
weszlam na ta wasza nowa grupe, bedziemy sie jej trzymac, czy probujemy innej?a tu tez zostajemy?
ja mam dzis 16 dc, temp. dalej 36,4.wiec u mnie na razie bez zmian.jutro popoludniu chyba zrobie test owulacyjny, zeby sprawdzic czy ta owulka jest blisko czy daleko.
weszlam na ta wasza nowa grupe, bedziemy sie jej trzymac, czy probujemy innej?a tu tez zostajemy?
ja mam dzis 16 dc, temp. dalej 36,4.wiec u mnie na razie bez zmian.jutro popoludniu chyba zrobie test owulacyjny, zeby sprawdzic czy ta owulka jest blisko czy daleko.