reklama
S
Silmiriel
Gość
Ja powiedziałam tydzień temu w środę, bo musiałam, bo muszę leżeć, a kończyła mi się umowa, a ze przez 12 tygodniem to mogli mnie wywalić. Powiedziałam jak jest, że zależy mi na robocie i jutro idę podpisać umowę, więc chyba dobrze zareagowali, co? Szef mnie chciał do domu odwozić.
Bo ja mam: Prezesa, Radę, Kierowniczkę na placówkę macierzystą, kierownika, gdzie ja pracuję rozmawiałam z kierownikami
byłam w 5 tygodniu.
Dobra, lecę na wizytę do ginka, nie piszcie za dużo
Bo ja mam: Prezesa, Radę, Kierowniczkę na placówkę macierzystą, kierownika, gdzie ja pracuję rozmawiałam z kierownikami
byłam w 5 tygodniu.
Dobra, lecę na wizytę do ginka, nie piszcie za dużo
S
Silmiriel
Gość
Katolicka A dostanę umowę na czas nieokreślony, jutro mam być jak wstanę z łóżka i tyle, ile wytrzymam
fajnie masz ja jak będę w ciązy to nie wiem kiedy bym powiedziała...szef co jakiś czas głupio się mnie pyta: "ale nie jesteś w ciąży?" jak np. założe bluzkę odcinaną pod biustem, która najnormalniej w świecie tuszuje pewne niedoskonałości....masakra
dotka85
Fanka BB :)
Big bylam sie przejsc i co miajam apetke to wstepowalam zapytac z ciekawosci czy jest ten test Acon, naliczylam 5 aptek i w zadnej ni bylo, wiep peiprze bedzie co bedzie czekam do soboty i w sobote w 34dc o ile @ wczesniej nie przyjdzie zatestuje tym co mam z czulosci 25 tyle
Dotka ja mam to samo-nigdzie nie ma tego testu. Ale znalazłam jedną aptekę w necie tam mają za 11 zł ten test i na Allegro znalazłam za 5.99 złBig bylam sie przejsc i co miajam apetke to wstepowalam zapytac z ciekawosci czy jest ten test Acon, naliczylam 5 aptek i w zadnej ni bylo, wiep peiprze bedzie co bedzie czekam do soboty i w sobote w 34dc o ile @ wczesniej nie przyjdzie zatestuje tym co mam z czulosci 25 tyle
reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Dobry wieczór dziewczynki... Strasznie tu pusto,
powiedzcie mi jak to jest z tą czułością testów ciążowych??
powiedzcie mi jak to jest z tą czułością testów ciążowych??
Podziel się: