reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

nadrabiam nadrabiam was i chyba nie ogarne. Może ktoś mi skróci co tam się w ciągu tyg wydarzyło?? nowe fasolki? kto testuje ;)

reklama
Czesć lasencje :-)
Nie było mnie całe wieki...i niestety was nie nadrobię :zawstydzona/y: własnie się pakuję, za 2 dni przeprowadzka...już mam wszystkiego dość (zwłaszcza kartonowych pudeł które mnożą się w nieskończoną ilość).
Jak narazie bociana w tym roku nie widziałam...ale widzę te fasolki nie rozdane- coś słabo działacie dziewczęta!!! zadzierać kiece i jazda :-p

Ael...widziałam twój brzusio...cudny...mój siódmy zmysł mi mówi że to będzie chłopak :-)
i mój siódmy zmysł mówi że Iwasek dostanie ostatnią sierpniową fasolkę ;-)

reklama
Laski czy myślicie, że jakikolwiek test wykaże mi ewentualną ciążę na ok. 9 dni przed @?? Wyjeżdżamy w piątek na weekend majowy gdzie będzie mnóstwo znajomych i zawsze coś tam się wypiło, a teraz mam mieszane uczucia. Nie chę popadać w paranoję tym bardziej, że stawiamy na luz ale zawsze to jakiś stresik jest :)

nawet beta nie pokaze (oczywiscie sa wyjatki) - do zagneizdzenia musialoby dojsc max 5 dni po owulacji a jeszcze do tego nie wiem jak dluga masz faze luetalna a to od tego zalezy.
przez pierwsze 2 tygodnie fasolce nic nie zaszkodzi. natura dobrze to skonstruowla - przez pierwsze 2 tygodnie nie masz jak wiedziec o ciazy, wiec jeszcze sie dzidzia do Ciebie w pelni nie pdlaczy. Z reszta nie ma co swirowac, trzeba zyc normalnie.

a ja dzis zrobilam te badania...
wszystko w normie. leciutko za wysoki progesteron (norma do 27 a ja mam 30). Beta negatywna jak zawsze...

Do góry