reklama
Czesć lasencje :-)
Nie było mnie całe wieki...i niestety was nie nadrobię własnie się pakuję, za 2 dni przeprowadzka...już mam wszystkiego dość (zwłaszcza kartonowych pudeł które mnożą się w nieskończoną ilość).
Jak narazie bociana w tym roku nie widziałam...ale widzę te fasolki nie rozdane- coś słabo działacie dziewczęta!!! zadzierać kiece i jazda
Nie było mnie całe wieki...i niestety was nie nadrobię własnie się pakuję, za 2 dni przeprowadzka...już mam wszystkiego dość (zwłaszcza kartonowych pudeł które mnożą się w nieskończoną ilość).
Jak narazie bociana w tym roku nie widziałam...ale widzę te fasolki nie rozdane- coś słabo działacie dziewczęta!!! zadzierać kiece i jazda
Te testy, na których piszę 10mlU/m są najczulsze, więc logicznie te z 25 są trochę mniej czułe. Więc lepiej kupować te z 10Dobry wieczór dziewczynki... Strasznie tu pusto,
powiedzcie mi jak to jest z tą czułością testów ciążowych??
Ewika, ja Ci nie ogarnę, ale nowych fasolek niestety nie ma :-(
dagne
Fanka BB :)
HEjka Czekam na wieści os Silmieriel ...
Dzięki Hera :-)Ael...widziałam twój brzusio...cudny...mój siódmy zmysł mi mówi że to będzie chłopak :-)
Może w połowie maja uda mi się już dowiedzieć jaka będzie płeć naszego dzieciątka
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Widzę, że jedna z nas przepowiada dobre nowiny... Ja też chciałbym wiedzieć kiedy będę mogła się chwalić!?
Pyscek
:)
ja też już się nie mogę doczekać chwalenia mojego
reklama
Laski czy myślicie, że jakikolwiek test wykaże mi ewentualną ciążę na ok. 9 dni przed @?? Wyjeżdżamy w piątek na weekend majowy gdzie będzie mnóstwo znajomych i zawsze coś tam się wypiło, a teraz mam mieszane uczucia. Nie chę popadać w paranoję tym bardziej, że stawiamy na luz ale zawsze to jakiś stresik jest
nawet beta nie pokaze (oczywiscie sa wyjatki) - do zagneizdzenia musialoby dojsc max 5 dni po owulacji a jeszcze do tego nie wiem jak dluga masz faze luetalna a to od tego zalezy.
przez pierwsze 2 tygodnie fasolce nic nie zaszkodzi. natura dobrze to skonstruowla - przez pierwsze 2 tygodnie nie masz jak wiedziec o ciazy, wiec jeszcze sie dzidzia do Ciebie w pelni nie pdlaczy. Z reszta nie ma co swirowac, trzeba zyc normalnie.
a ja dzis zrobilam te badania...
wszystko w normie. leciutko za wysoki progesteron (norma do 27 a ja mam 30). Beta negatywna jak zawsze...
Podziel się: