reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

wiecie ale nie chcę się nakręcać niepotrzebnie i dałam sobie czas do piątku wtedy będę bardziej pewna. W poprzedniej ciąży zatestowałam 2 dni przed planowanym terminem @ i wyszła 1 kreska a potem powtórzyłam test po 5 dniach i wyszły 2 (strasznie zniosłam tą 1 kreskę-chyba wolę @ niż 1 kreskę na teście). Dzięki za info i za &

reklama
Basati nie mów tak. Dużo jest dziewczyn na forum i czasem jak się rozpiszą ciężko ogarnąć kilka stron. Wiele razy każdej z nas się zdarzyło, że coś napisałyśmy a ktoś nie zauważył. Oj tam nie smutaj się nooo
Poza tym jedź na te zakupy, humor Ci się poprawi, ale warunek! Masz nam pokazać co kupiłaś i czym będziesz zachęcać swojego faceta :-D

Dzięki :-) muszę wyluzowac. No to nic, jadę na te zakupy poprawic sobie humor. Oj ale będe miec czytania jak wróce!!! Trzymajcie sie papapapa bede wieczorkiem całusy;-)

Basati ma rację, każda pewnie miała inaczej. Widzisz, ja miałam objawy na okres, ale minimalne. W dniu planowanej @ obudziłam się z przekonaniem, że nie przyjdzie. Ale się poryczałam, jak zobaczyłam krew na papierze... I co? i 6 tydzien :D

hmmm no nie wiem chyba dla pewności poczekam do jutra, choć strasznie mnie korci aby kupić test. W zeszłym m-cu tak się nakręciłam na ciąże że miałam wszytskie objawy i jak szłam kupić test nagle poczułam mokro w majtkach-zawróciłam i się okazało, że @ przyszła:no:

dotka85 a ty kiedy zamierzasz zatestować? masz objawy jak przed @?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny zgrzeszyłam! naszła mnie taka ochota na zupke chińką jak byłam w sklepie, że musiałam ją kupić i skonsumować! :) kurde sama chemia, ale...

Daga ja robie z makaronów sałatkę...pyszota. Gdyby człowiek tak na wszysto patrzył to by nic nie mógł jeść więc zostałaś rozgrzeszona!
hehehe

reklama
Dziewczyny zgrzeszyłam! naszła mnie taka ochota na zupke chińką jak byłam w sklepie, że musiałam ją kupić i skonsumować! :) kurde sama chemia, ale...
Kochana oj tam raaaz, przestań. Nic się nie stanie!
Tyle w powietrzu możesz wdychać trucizn, ze przy tym zupka chińska jest ambrozją w czystej postaci :p

Do góry