wiecie ale nie chcę się nakręcać niepotrzebnie i dałam sobie czas do piątku wtedy będę bardziej pewna. W poprzedniej ciąży zatestowałam 2 dni przed planowanym terminem @ i wyszła 1 kreska a potem powtórzyłam test po 5 dniach i wyszły 2 (strasznie zniosłam tą 1 kreskę-chyba wolę @ niż 1 kreskę na teście). Dzięki za info i za &
reklama
Basati8
Wierzę, że się wkońcu uda
Basati nie mów tak. Dużo jest dziewczyn na forum i czasem jak się rozpiszą ciężko ogarnąć kilka stron. Wiele razy każdej z nas się zdarzyło, że coś napisałyśmy a ktoś nie zauważył. Oj tam nie smutaj się nooo
Poza tym jedź na te zakupy, humor Ci się poprawi, ale warunek! Masz nam pokazać co kupiłaś i czym będziesz zachęcać swojego faceta
Dzięki :-) muszę wyluzowac. No to nic, jadę na te zakupy poprawic sobie humor. Oj ale będe miec czytania jak wróce!!! Trzymajcie sie papapapa bede wieczorkiem całusy;-)
S
Silmiriel
Gość
Basati ma rację, każda pewnie miała inaczej. Widzisz, ja miałam objawy na okres, ale minimalne. W dniu planowanej @ obudziłam się z przekonaniem, że nie przyjdzie. Ale się poryczałam, jak zobaczyłam krew na papierze... I co? i 6 tydzien
hmmm no nie wiem chyba dla pewności poczekam do jutra, choć strasznie mnie korci aby kupić test. W zeszłym m-cu tak się nakręciłam na ciąże że miałam wszytskie objawy i jak szłam kupić test nagle poczułam mokro w majtkach-zawróciłam i się okazało, że @ przyszła
dotka85 a ty kiedy zamierzasz zatestować? masz objawy jak przed @?
dotka85 a ty kiedy zamierzasz zatestować? masz objawy jak przed @?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale pamiętaj! Pokaż nam komplecik!!!!Dzięki :-) muszę wyluzowac. No to nic, jadę na te zakupy poprawic sobie humor. Oj ale będe miec czytania jak wróce!!! Trzymajcie sie papapapa bede wieczorkiem całusy;-)
dagne
Fanka BB :)
Dziewczyny zgrzeszyłam! naszła mnie taka ochota na zupke chińką jak byłam w sklepie, że musiałam ją kupić i skonsumować! kurde sama chemia, ale...
reklama
Kochana oj tam raaaz, przestań. Nic się nie stanie!Dziewczyny zgrzeszyłam! naszła mnie taka ochota na zupke chińką jak byłam w sklepie, że musiałam ją kupić i skonsumować! kurde sama chemia, ale...
Tyle w powietrzu możesz wdychać trucizn, ze przy tym zupka chińska jest ambrozją w czystej postaci
Podziel się: