reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Będzie dobrze napewno będzie nie ma innej opcji.

A jak nie wzrośnie znaczy że sie nie rozwija? który to tydzień względem tej pierwszej bety?

Ja mam zagrożoną

reklama
Sil dzidzia rośnie zdrowo w brzuszku. Wszystko jest ok mówie CI ;)
Dagne bardzo chetnie chociaz zdaję sie na CIebie. ta przedostatnia na fotce naprawdę bardzo mi sie podoba.

To robiłam w tym samym odstępie czasowym pierwszą, a wynik 300 pkt niższy :-( ale mam nadzieję, że będzie dobrze, teraz to już w ogóle nie zasnę do jutra :-p

nie tak bardzo wazny jest poziom bbety ale jej przyrost - dlatego badanie (jesli pozytywne) nalezy powtorzyc po dwoch dniach.

Cycki dalej bola mocno, sluzu duzo, tempka 37,2 a na tescie 1 kreska. niech to szlag - 30dc ile ten cykl bedzie trwal ???? wrrrr

testy czasem zawodza. moze przesunal Ci sie cykl a moze fasolka jest niesmiala :) trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam Dziewczyny po Świętach!! :-)
Och jak ja uwielbiam te święta, zawsze spędzamy je u Babci jest tak milutko :-)szkoda tylko ze pogoda nie dopisała:-(Ale objadałam się pysznymi wyrobami babci mniam :-p

A ja dziewczyny mam taki problem już pisałam to jakoś parrnaście stron wcześniej, a mianowicie dzisiaj mam 17 dc od jakiegos tygodnia bolą mnie sutki ale to tak że jak je dotknę to mnie ciarki przechodzą i lewa pierś po boku boli, owulke miałam mieć jakies 3 dni temu ale jej nie było :-( ale włąśnie po okresie miałam taki typowy śluz płodny czy to możliwe żebym miała w tedy owulkę? :baffled: Bo teraz śluz biały bardzo gęsty.. nic z tego nie rozumiem, chyba całkiem mi sie wszystko popieprzyło..
A i zapomniałam napisać o rzeczy która bardzo mnie zdziwiła po przytulankach z moim S wyleciało mi strasznie dłużo białego śluzu ale jestem pewna że to nie było jego nasionko bo sexsik był rano i jakos nie miałam ochoty na to zeby doszedł w srodku :-p

skad wiesz, ze nie bylo owulacji?

Ael - sliczny brzuszek! zazdrosna jestem! :)

buziaki laseczki!

reklama
Do góry