reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Będzie dobrze napewno będzie nie ma innej opcji.

A jak nie wzrośnie znaczy że sie nie rozwija? który to tydzień względem tej pierwszej bety?

Ja mam zagrożoną

reklama
Sil dzidzia rośnie zdrowo w brzuszku. Wszystko jest ok mówie CI ;)
Dagne bardzo chetnie chociaz zdaję sie na CIebie. ta przedostatnia na fotce naprawdę bardzo mi sie podoba.

To robiłam w tym samym odstępie czasowym pierwszą, a wynik 300 pkt niższy :-( ale mam nadzieję, że będzie dobrze, teraz to już w ogóle nie zasnę do jutra :-p

nie tak bardzo wazny jest poziom bbety ale jej przyrost - dlatego badanie (jesli pozytywne) nalezy powtorzyc po dwoch dniach.

Cycki dalej bola mocno, sluzu duzo, tempka 37,2 a na tescie 1 kreska. niech to szlag - 30dc ile ten cykl bedzie trwal ???? wrrrr

testy czasem zawodza. moze przesunal Ci sie cykl a moze fasolka jest niesmiala :) trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam Dziewczyny po Świętach!! :-)
Och jak ja uwielbiam te święta, zawsze spędzamy je u Babci jest tak milutko :-)szkoda tylko ze pogoda nie dopisała:-(Ale objadałam się pysznymi wyrobami babci mniam :-p

A ja dziewczyny mam taki problem już pisałam to jakoś parrnaście stron wcześniej, a mianowicie dzisiaj mam 17 dc od jakiegos tygodnia bolą mnie sutki ale to tak że jak je dotknę to mnie ciarki przechodzą i lewa pierś po boku boli, owulke miałam mieć jakies 3 dni temu ale jej nie było :-( ale włąśnie po okresie miałam taki typowy śluz płodny czy to możliwe żebym miała w tedy owulkę? :baffled: Bo teraz śluz biały bardzo gęsty.. nic z tego nie rozumiem, chyba całkiem mi sie wszystko popieprzyło..
A i zapomniałam napisać o rzeczy która bardzo mnie zdziwiła po przytulankach z moim S wyleciało mi strasznie dłużo białego śluzu ale jestem pewna że to nie było jego nasionko bo sexsik był rano i jakos nie miałam ochoty na to zeby doszedł w srodku :-p

skad wiesz, ze nie bylo owulacji?

Ael - sliczny brzuszek! zazdrosna jestem! :)

buziaki laseczki!

reklama
Do góry