reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lilou- dobry wybróc co do croców :D Nie bedziecie zalować :D

U nas starszliwie wieje, wiec wycieczki odpadaja :( chyba wypijemy kawke i wybierzemy sie na spacer na wroclawski rynek.

Dziwczyny co wy na to zeby utworzyc zamknieta grupe na bardziej intymne rozmowy ?? Bo coaz tłoczniej sie tu robi??

Ja te jestem za:):):)

A buciki moze i wygodne...chociaz tak szczerze to mi sie zupełnie nie podobają...ale to nie moj styl...pewnie dlatego....przepraszam:)

U mnie dzisiaj 12DC, zrobilam juz TO, i jest ta druga kreska,...i mam wrazenie ze robi sie coraz to ciemniejsza...ale musze czekac, az bedzie conajmniej taka jak kontrolna....chyba ze test np pokazuje slabsza ta druga kreske a mimo to owulacja jest??:) Z objawów to mam tylko kłucie w jednym jajniku...ale jakos "kisielu w majkach" to nie czuje jeszcze...pomózcie...bo juz swiruje...wiem ze cierpliwosc cierpliwosc i jeszcze raz cierpliwosc....ale jakos ciezko:(:(

Ostatnia edycja:
reklama
julieet moja Żabka skończy w styczniu 3 latka :)
jestem rownież Za
wtedy bedziemy mogły sobie jakieś fotki pokazywać,a tak to na forum nie bardzo,bo to publiczne

a jaki tytuł naszego zamkniętego wątku będzie? jakieś propozycje?

ja mam propo: "Gossip Girls " ( po ang. gaduły )

Ostatnia edycja:
Ja juz wrocilam i niestety pechol dalej jest tylko wiekszy, moze peknie dzis moze nie!!!
Buty wygodne ale okropne z wygladu, a ja jestem estetka.
Musze sie nauczyc jak wklejac te zdjecia moze jutro, bo zaraz do roboty spadam

Pomyslodawczyni zaklada, a kto niby??? Widac ze ma zdolnosci do tego

Ostatnia edycja:
julieet najpierw muszę się rozgladnąć jak to założyć?

to idę założyć jakaś grupę
do wyboru jest :publiczna,moderowana i na zaproszenie
ale nie wiem czy to będzie prywatna grupa? w sensie tym,ze tylko te które piszą to widzą

Ostatnia edycja:
reklama
julieet dobra jestes hehe
No i co dalej bo nic nie kapuje??? Julieet!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry