reklama
a ja zdjęcia wklejam tak: najeżdżam kursorem myszki na zdjęcie, klikam prawym i zaznaczam 'kopiuj adres URL grafiki', potem klikam na tą malutką ikonkę, która znajduje się nad oknem, w którym piszemy tekst, ikonka przedstawia jakiś obrazek i nazywa się 'dodaj obrazek' i tak wklejam adres URL, który wcześniej skopiowałam
lilou83
Fanka BB :)
Lilou, to poszalałaś z tymi Croksami, a jakie kolorki zamówiłaś ?? Trzeba mi było też zamówić hehe ;p A poza tym, to co to za chorowanie, zdrowieć mi tu!
a pisałam czy któraś coś chce...i żadna nic nie napisała....
zamówilam sobie i szwagierce takie:
a ja zdjęcia wklejam tak: najeżdżam kursorem myszki na zdjęcie, klikam prawym i zaznaczam 'kopiuj adres URL grafiki', potem klikam na tą malutką ikonkę, która znajduje się nad oknem, w którym piszemy tekst, ikonka przedstawia jakiś obrazek i nazywa się 'dodaj obrazek' i tak wklejam adres URL, który wcześniej skopiowałam
wypróbuję...a teraz podziękuje
Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiem, wiem, żartuję przecież ;pa pisałam czy któraś coś chce...i żadna nic nie napisała....
lilou83
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 299636
julieet twoj sposób jest najlepszy szybko i łatwo
a ja pytałam serio....
teraz jak wiem jka szybko wleić foty to pokaże wam wszystkie crocsy które zamówilam
takie sobie zamówil mój m
dla mojej gwiazdki za 4,99 euro takie:
kumpela dla córki zamówiła te same co wyżej i takie japonki za 5,70 euro
a na stronie na allegro kosztuje ok.80zł
julieet twoj sposób jest najlepszy szybko i łatwo
wiem, wiem, żartuję przecież ;p
a ja pytałam serio....
teraz jak wiem jka szybko wleić foty to pokaże wam wszystkie crocsy które zamówilam
takie sobie zamówil mój m
dla mojej gwiazdki za 4,99 euro takie:
kumpela dla córki zamówiła te same co wyżej i takie japonki za 5,70 euro
a na stronie na allegro kosztuje ok.80zł
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lilou- dobry wybróc co do croców Nie bedziecie zalować
U nas starszliwie wieje, wiec wycieczki odpadaja chyba wypijemy kawke i wybierzemy sie na spacer na wroclawski rynek.
Dziwczyny co wy na to zeby utworzyc zamknieta grupe na bardziej intymne rozmowy ?? Bo coaz tłoczniej sie tu robi??
U nas starszliwie wieje, wiec wycieczki odpadaja chyba wypijemy kawke i wybierzemy sie na spacer na wroclawski rynek.
Dziwczyny co wy na to zeby utworzyc zamknieta grupe na bardziej intymne rozmowy ?? Bo coaz tłoczniej sie tu robi??
reklama
Podziel się: