reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzien dobry dziewczyny!!!
Ja nie mam planow, ide do pracy, ot moje plany.
Teraz ide do gina ogladnac czy moj pechol pękł, jak pękl, to dobrze, jak nie to zonk!!! I nie wiem co sie wtedy robi.
lilou ale sie rozpisalas hehe. Bede sie radzic w sprawie wozkow pozniej narazie mam to gdzies, bo zeby zaciazyc, musze sie cholernie nameczyc. Ide nakladac tapete na twarz

Ostatnia edycja:
reklama
wszystkie piękne te wózki ale strasznie drogie mi się bardzo podoba ten wózek i jest 3 w 1 a do tego cena też dobra 980 zł

Załączniki

• A32.jpg
    A32.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 27
No fajne te wasze wozki, ja potrzebuje lekki i z dobrymi kolami bo tu chodniki masakra, taki mi podpowiecie w razie czego

ja się źle czuje,gardlo mnie boli i chyba coś mnie bierze....ehh może temp mi tak podkoczyla bo jestem trochę chora?
spać mi sie chce

Ostatnia edycja:
a jak będzie śnieg to ten wózek m-sen będzie jechał? nie bedzie kółko przednie się blokować?

ja zdjęcie wstawiam tak:

wybieram jakieś foto na necie
naciskam prawy klawisz myszki - "zapisz obrazek jako..."
zapisuje na kompie na pulpicie
potem w oknie posta: zaawansowana edycja,na dole załączniki "zarządzaj załącznikami"
klikam na "dodaj pliki" - "wybierz pliki " szukasz to co chcesz wklić i klikasz "wgraj pliki"

i pojawi się załącznik pod załącznikami (maślo maslane)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziendoberek laseczki :-)

Myśmy niedawno się z łóżka zwlekli, jak mi się dzisiaj nic nie chce robić, a tutaj grafik napięty, zaraz zabieramy się za sprzątanie, tradycyjnie ja kuchnia i łazienka, a małż pokoje i przedpokój, dobrze że obiad mam już ugotowany, to pójdzie raz, dwa. Potem wizyta u weterynarza, a po wecie 300 km w drogę do teściów. Matko, jak ja nie lubię tam jeździć, chyba nie muszę pisać dlaczego ?? ;) Ale mam plan na powrót w sb więc może nie będzie tak źle ;p

Katty, szacuneczek za start w wyborach, mnie to totalnie nie podnieca, ale trzymam kciuki za powodzenie, będziemy miały znajomości u elity hehehe ;p

Lilou, to poszalałaś z tymi Croksami, a jakie kolorki zamówiłaś ?? Trzeba mi było też zamówić hehe ;p A poza tym, to co to za chorowanie, zdrowieć mi tu!

Do góry