Tak pies dostanie tabletki, pewnie ze 3-4 bo to duże jest + dla mojego wiec na dzień dobry u weta zostawiam koło 100 bo trzeba za jakiś tydzień znów powtórzyć.
Dotka nie przemawia przeze mnie złość wczoraj się wypłakałam za wszystkie czasu.. i mam dość potrzebuje faceta który w razie potrzeby stanie za mną murem.. a on mimo tego,że będziemy rok ze sobą, nadal tylko dużo mówi mało robi. Przepraszam bardzo, ale nie wiem czy facet który jest tak zakochany jak we mnie M. nie zwróciłby mamie uwagi jak ta rzuca do jego partnerki hasełko " Ojjj M. Ty będziesz biedny z tą Magdą jak ona mięsa nie je, co Ty będziesz jadł" albo dzwoni do Niego,że ma zejść bo ona ugotowała dla Niego kotleta mielonego ( mnie mdli na samą myśl o nim) albo coś na co na nawet nie spojrze, a on jak ciele idzie. Takich sytuacji jest wiecej, ja jestem silna baba, dam sobie radę, wolę być sama niż dać się deptać..
Iwasek, Ewa dzięki kobiety :-)
Iwasek tak, zaniedbał go i to bardzo, a wyobraź sobie co by było , gdbym była teraz w ciąży? Jestem bankowo zarażona robalami, bo to,że on je zwymiotował,znaczy,że one w nim siedziały i zarażać cały czas może poprzez kał, a dodam,że sprzątam po swoich pupilach, mam woreczki na kupy, nie dotykam tego gołą rękąm ale jednak.. a pies jego zostawia pewnie jajeczka na legowisku itp. aż mnie obrzydzenie wzięło.
Pies był dla niego sprawdzianem, wiem,że w życiu nie zostawiłabym z nim dziecka na dłuższy okres.. teraz żałuje,że się zgodziłam na psa dla niego, bo kolejny obowiązek spadł na mnie..