reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja za betę dałam 40, więc mnie nie denerwujcie :p pominę, że mi 30 zwrócą z ubezpieczenia. Dziś idę na drugą i trzymajcie &&&&&... Ale nie plamię, więc może i beta wyjdzie ok...

Witam nowe staraczki, coraz tu tłoczniej :)

Dziewczyny, poradźcie coś na mdłości, bo ja od wtorku umieram i średnio cokolwiek pomaga... Wolałabym sobie heftnąć, a tak to mnie tylko szarpie

reklama
To Ael by CI sie przydała Sil..to weteranka w tej kwestii . Z tego co pamiętam to hleb rano zjada i cos jeszcze i dostała jakies tabsy od gina.

Z fasolinką będzie wszystko ok zobaczysz;-)

wielki piatek weekendu swiatecznego poczatek!! :-D

witam sie dziewczynki

ja w pracy do 11, niestety ktos dyzur musial odbebnic :wściekła/y:
dzieki wszystkim za kciukasy, poki co skutkuja, @ nie ma (tfu tfu)

co do zgagi to tez slyszalam, ze migdaly sa dobre
niektore kolezanki z pracy pily mleko i tez im to pomagalo :szok:

mineralnakocica ciesze sie, ze podejscie rodzicow sie zmienilo
nie wierze zeby nie pokochali Twojego malensta, w koncu dziadkowie sa od kochania i rozpieszczania :tak:

Dokładnie,gdy mija pierwszy szok i rodzice ochłoną będzie inaczej. Chyba taka reakcja wynika z tego ze inaczej "wymyslili" nam zycie i taka wiadomośc burzy ich wielki plan. Zwykła rodzicielska troska.Nie ma co sie stresować. Ważne że Wy jesteście świadomi i pewni. Reszta musi sie przystosować :-)
W sumie byłam rodzicami dla mojej młodszej siostry. Miała niecałe 17 lat jak oświadczyła ze jest w ciązy. Moja reakcja raczej pozytywna nie była jak się domyslasz. Uważam że było zdecydowanie za wczesnie bo nie doceniła tego macierzyństwa. dopiero przy drugim dziecku była gotowa i szczęsliwa.
Myślę że z tego biora sie rodzicielskie obawy. Jak zobaczą że dojrzeliście i dajecie sobie radę odpuszcza i zaczna się szczerze cieszyc.

Ostatnia edycja:
Na zgagę mleko super pomaga, owszem, ale ja pytam o mdłości ;) na razie jem na łóżku, już mam kolekcję okruszków :p Jeszcze się nie odważyłam wstać, ale pewnie mnie pęcherz zaraz pogoni. I jeszcze się zakrztusiłam herbatą. Jakoś nie mogę się przekonać do innego napoju do sniadania.

Ja nie zdążyłam zatestować bo przyszła @ ;( Także następne starania przed nami ;D Jakoś się nie przejmuje już ;) Pao przepisz mi tam na na 20.05 ;) Miłego dnia dziewczynki ;)

są mdłości więc dzidzia daje o sobie znać. ;-)

Gocha zdrowe podejście. nie ma co się smutać. Ja też już się nastawiam na kolejny miesiąc :-)

reklama
Dzień doberek :)
Daria, trzymam kciuki za betę &&& :)
Mineralna, widzisz, wszystko będzie dobrze :)
Gochaa, <tule> ale masz przed sobą nowy cykl, i nowe przytulaski :)
Ewa, i niech już @ nie przychodzi przez najbliższe 8 miesięcy :)
Sil, mdłości to dobry znak, że dzidzia walczy i daje o sobie znać :) będzie dobrze:) i trzymam &&& za betkę:)
Atom, witamy :)
Mam wrażenie, że kogoś ominęłam ;p :) ktoś rybkę "pochował"... nie pamiętam, sorka, ale współczuję :)
A jeszcze Iwasek:) jajko Cię kuje? może to na Święta :) :D nie no, myślę, że to nic takiego, chyba że bardzo czujesz to faktycznie dziurolog będzie pomocny :)
A ja... hmm, dopijam lurę, którą muszę pić zamiast prawdziwej kawki :) a przede mną zakupy żywnościowe i sprzątanie kuchni :) chociaż nagonię mojego mężusia, to gary umyje :D
Miłego dzionka Dziewczynki :)

Do góry