reklama
Dzięki wielkie !!! Mam 26 lat po ślubie jestem już prawie 3 lata. Cykle mam nieregularne 30-34 dni ale to jest loteria. Moje przewrażliwienie może wynikać z faktu, że pół roku temu poroniłam w 13 tygodniu. Robiłam badania na tsh, prolaktyne, toxo i chlamydie i wyszły one OK. Kurcze ślijcie te fluidy hehehhe
magenta :)
Fanka BB :)
Oj Basati tule mocno jak boli zab to sie wszystkiego odechciewa jak sobie przypomne wyjazd nad morze i ten bol to ufff az ciary ,mnie przechodza mi zostaly jeszcze 2 zeby do zrobienia bo w jednym za malo plomby mi wsadzili i sie ukruszyla a drugi osemka mi sie wybila i zepsula mi 7 tragedia
Atom - a stosujesz moze testy owulacyjne mierzysz tempke?? mozesz miec problemy z okresleniem owulki przy nie regularnych cyklach
Atom - a stosujesz moze testy owulacyjne mierzysz tempke?? mozesz miec problemy z okresleniem owulki przy nie regularnych cyklach
Atom racja prace i praktyki zawsze mozna zmienic jak trzeba a fasolinka musi rosnac i byc zdrowa i nic jej nie moze zagrazac
milego dnia kochane:-) oby dentysta ci pomogl
Mineralna- odpoczywaj duzo nie stresuja sie rodzicami zobacza wnuka/wnuczke i im minie glowa do gory i zobaczysz wszystko sie ulozy teraz ciesz sie ze wam sie udalo i bedziesz mamusia i dbaj o siebie i sie nie przemeczaj
Mineralna- odpoczywaj duzo nie stresuja sie rodzicami zobacza wnuka/wnuczke i im minie glowa do gory i zobaczysz wszystko sie ulozy teraz ciesz sie ze wam sie udalo i bedziesz mamusia i dbaj o siebie i sie nie przemeczaj
M
mineralnakocica
Gość
mama juz inaczej napisała mi wczoraj sms
Kocham juz twojego dzidziusia i ciebie też dbaj o ciąże nie denerwuj sie jedz warzywa i owoce bo pierwsze trzy miesiace sa najwazniejsze. zero alkoholu. całuje pa
Kocham juz twojego dzidziusia i ciebie też dbaj o ciąże nie denerwuj sie jedz warzywa i owoce bo pierwsze trzy miesiace sa najwazniejsze. zero alkoholu. całuje pa
reklama
mineralna ciesze sie bardzo ze mama juz inaczej podeszla do sprawy zobaczysz szok wzial gore nad nimi. ja zaluje ze moja mama nigdy sie nie doczekala wnuka. wnuk pierwszy pojawil sie dwa lata pozniej... moja siostra ma innego ojca (starsza) i moj tata niestety ja zawidol i nie utrzymuja kontaktu i widzial brzdaca tylko na zdjeciach. moj ojceic gdyby sie nie zmienil rowniez i mojego dziecka by nie widzial
Pok kochana ja mysle o tobie odezwij sie do nas... bo smutno tu bez ciebie. wszystko dobrze u ciebie jak tam z tym plamieniem??
Pok kochana ja mysle o tobie odezwij sie do nas... bo smutno tu bez ciebie. wszystko dobrze u ciebie jak tam z tym plamieniem??
Ostatnia edycja:
Podziel się: