reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hehehe dziękuję Daguś.
Wczoraj było mi chłodno i zmierzyłam temp. Miałam 37 więc podwyższoną czyli owulka była;-) ZObaczymy czy ten trzydniowy maraton był skuteczny;-)

reklama
Dziewczyny, co miałam chorą akcję w drodze powrotnej jadąc mpk :)
Wsiadam do mpk, pół autobusu wolne, więc siadam na 1 lepszym miejscu. Za mną wolne, obok wolne. Na nast przystanku wsiada starszy Pan z laską drewnianą, Staje nade mną i krzyczy: "zajęła mi Pani miejsce!", przypominam, że obok były wolne :) no to ci co słyszeli (czyli reszta ludzi) podśmiewa się a inni oczy szerokie ze zdziwienia:) stwierdziłam, że nie będę mu tłumaczyć, że ma obok miejsc pełno, i wstałam, usiadłam za nim, a on za 2 przystanki wysiada i mówi na głos: "ale ta dzisiejsza młodzież!". Mało się nie uśmiałam, a ze mną reszta ludzi:) rozumiem, jakby był pełny mpk i nie było miejsc, nawet bym sama wstała, ale przy prawie pustym mpk-u- no gdzież bym pomyślała, że to niby jego miejsce :D

Mineralna- no jest "kruszynka" :)

Oj moherek musiał sobie ulżyć i ponarzekać i trafiło na CIebie. trzeba było odpowiedziec że to miesce dla starszych i ciężarnych więc siedzisz :-)

I będzie rosła fasolka :) I oszczędzaj się do nast wizyty :) też bym chciała juz widzieć moje maleństwo, ale wiem, że muszę poczekać :)
Iwasek, właśnie się zastanawiałam, co by mówił jakbym miała już większy brzuszek :) czy by gadał, jak kiedyś taka babka do dziewczyny w mpk: "rozkładałaś, to teraz sobie stój"

Ale miałas wysoka bete mysle że na usg było by coś juz widoczne ja mam pryzjśc po długim weekendzie to tak 5 maja ide ja sie 5 rejestruje i 5 mam wizyte :) szkoda ze rodzice tak zareagowali no trudno nie powiedziała bym im źle powiedziałam źle mój ojciec to nawet swoim rodzica nie powiedzial bo stwierdził cytuje " nie ma sie czym chwalić "

Kazał mi temperature mierzyc po przebudzeniu, potem o 13 i przed pójściem spać i zapisywać to właśnie zmierzyłam i mam 37.3 :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie żeby olali ale juz inczej nas traktuja mnie i mego partnera pretensje czarne scenariusze mi ślą że bede miała przechlapane życie że zamiast dyskoteki itd to w pieluchach bede i takie tam

reklama
Oj tam:) Mineralna, tylko ich nie słuchaj, może chcą dobrze, ale to Ty wybrałaś taka drogę, i to Twoje życie :) rozumiem, że prawią morały itp, ale na pewno jak będziesz mieć większy brzuszek i naocznie to im uświadomisz, że będą dziadkami, to zmienią nastawienie:)
Trzymaj się :) na pewno dacie ze swoim lubym radę:) a właśnie, bo chyba nie pytałam jak mu powiedziałaś o ciąży?? :)

A i pamiętajmy, że nie każdej młodej osoby, priorytetem są zabawy, dyskoteki itp :)

Do góry