reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dzięki za ciepłe przyjęcie :happy2:

dziewczyny ja wbrew pozorom wcale cierpliwości nie mam, jedyne co mnie powstrzymuje przed testowaniem jest brak testu w domu :confused:

nie mam tez typowych objawów ciążowych, dlatego czekam cierpliwie i mam nadzieję ze ta wredna @ nie nadejdzie :-D

Ewa, witaj :) na samym początku nie za specjalnie ma się jakieś objawy poza brakiem @ :) ja jestem tego przykładem :) biegiem do apteki i jutro zapuść sikacza:) najczulszego :) trzymam kciuki za II :)

brzuch mnie tez nie boli tak typowo na @ :szok:

ale z testowaniem zaczekam jeszcze troszkę :tak:

dagne widzę, że Ty też rzeszowianka :-)
z jakiego osiedla jesteś?

Ewa, niedaleko Reala :) w sumie to wyżej z tych nowych bloków :)
A powiedz nam, na spontana się staracie, czy macie jakiś "plan"? :)

Dziewczyny, jak dziś mam w kuchni "burżuazję" :) od jutra post ścisły, więc dziś zapodałam schabowe, frytki i surówkę :) hehe

Ostatnia edycja:
dagne ja jestem z wilkowyji, drugi koniec miasta ;-)

staramy się spontanicznie bez większych planów, ale jak dwa razy podczas starań przyszła @ to rozczarowanie mimo wszystko było...
chyba przy planach powiększenia rodziny nie da się nie stresować :-p

Witam w ten słoneczny dzionek dopiero was nadrobilam w czytaniu :-)
ja dzisiaj nie wytrzymałam i poszlam na bete ale wyniki dopiero jutro :-( wiec musze poczekac ...a miesiaczka ma przyjsc w czwartek lub piatek wiec zobaczymy a jak bede miec wynik to dam znac rozumiem ze gdy wynik bedzie wiekszy od 2,7 to znaczy ze jestem w ciazy? juz sie doczekac nie moge ... bo w sobote mialam dziwny objaw bylam strasznie nienaturalnie szczesliwa momentalnie i przez caly dzien nie wiem od czego nigdy tak nie mialam...
Witam wszystkie nowe staraczki :)

Atan, jeśli tylko wynik będzie powyżej 2,7 to tak:) najpewniej podają jak jest pow 5 (gdzieś zasłyszałam) :) trzymam kciuki :)
Ewa, Wilkowyja- fakt dość "daleko" :) ale na bank gdzieś się mijamy na ulicy hehe:)

reklama
boze ten czas tak wolno leci jak sie na cos czeka ... bo test w niedziele wyszedl negatywny ale mam jakies ostatnio inne przeczucia albo nadzieje ze moze sie udalo zwlaszcza ze w jednej gazecie pisali ze kobieta jednego dnia taka szczesliwa i mowi a moze jestem w ciazy tak ja wszystko uszczesliwiało i robi test i 2 kreski a ja w sobote mialam taki dzien i niewiedzialam od czego taka radosc we mnie a wczoraj ten artykul az sie zastanawiac zaczelam bo moja mama miala okres do 4 miesiaca ciazy normalny... wiec uznalam ze 28 zl za bete i spokoj bedzie jutro zyje nadzieja :-)

Do góry